Adsense Acil Mesaj Gönderdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu mesajı yanıtlamayın. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sayın Kullanıcımız, Yakın zamanda hesabınızda yaptığımız bir incelemede, şu anda Google reklamlarını program politikalarımıza (https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=48182&stc=aspe-1pp-en) uygun olmayan bir şekilde gösterdiğinizi tespit ettik. -------------------------------------------------- ÖRNEK SAYFA: http://windows7li.blogspot.com/2009/12/windows-7-3d-masaustu-keyfi-real.html Bu URL'nin bir örnek olduğunu ve aynı ihlallerin bu web sitesinin başka sayfalarında veya ağınızdaki başka sitelerde bulunabileceğini unutmayın. BULUNAN İHLALLER: TELİF HAKKI KAPSAMINDAKİ MATERYAL: Program politikalarımızda belirtildiği gibi, AdSense yayıncılarının, telif hakkı kapsamına giren materyallerin dağıtımının yapıldığı sitelere Google reklamları yerleştirmesine izin verilmez. Buna telif hakkı kapsamına giren materyallerin sitenizde barındırılması ve telif hakkı kapsamına giren materyaller içeren sitelere bağlantı sağlanması veya trafik yönlendirilmesi de dahildir. Bu politikayla ilgili daha fazla bilgi edinmek için yardım merkezimizi ziyaret edebilirsiniz (https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=tr&answer=105959). YAPILAN İŞLEM: Sitenize reklam sunumunu devre dışı bıraktık. HESAP DURUMU: ETKİN AdSense hesabınız hala etkindir. Ancak, ekibimizin hesabınızı herhangi bir zamanda devre dışı bırakma hakkını saklı tuttuğunu lütfen unutmayın. Bu nedenle, program politikalarımız hakkında bilgi edinmenizi ve ağınızı bu politikalar ışığında izlemenizi öneririz. Sorun Kimlik Numarası 12830034 -------------------------------------------------- İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi ---------------- Bu e-postayla ilgili daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz: https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=1342779&stc=aspe-ai4-en.

Mesaj yukardadır.Örnek sayfayı kaldırdım ama reklamlar hala yayımlanmıyor.Ne yapabilirim bu konuda ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konuda ne yapabilirm arkadaşlar ? Uyarıdaki linkl kaldırdım, itiraz formu doldurdum.Başka ne yapabilirim ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sen ve senin şu windows7 siten :)

Kardeş google adsenseyi bilgilendirdin mi peki ? Bi de mail at deki kaldırdım ben felan

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hocam adsense Türkiye'yi kara listeye aldı. Türkiye'den hesap kayıt ettirebilenlerin sayısı çok çok az. Ayrıca tık değerleri düşük. Türkiye'de herkesi banlamaya başladı.

Kusursuz siteleri bile temanı beğenmedik, siten zor dolaşılıyor diyerek banlıyor. Sanada link göndermiş o yazıyı silersin yarın başka bir mazeretle hesabını banlar.

Google webmaster'lara eziyetten başka bir şey değil. Yandex'in reklam programının Türkiye'ye gelmesini beklemekten başka çare yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

sen ve senin şu windows7 siten :)

Kardeş google adsenseyi bilgilendirdin mi peki ? Bi de mail at deki kaldırdım ben felan

Attım, aynen linki kaldırdım dedim..

e2 bunu yazdı:

Hocam adsense Türkiye'yi kara listeye aldı. Türkiye'den hesap kayıt ettirebilenlerin sayısı çok çok az. Ayrıca tık değerleri düşük. Türkiye'de herkesi banlamaya başladı.

Kusursuz siteleri bile temanı beğenmedik, siten zor dolaşılıyor diyerek banlıyor. Sanada link göndermiş o yazıyı silersin yarın başka bir mazeretle hesabını banlar.

Google webmaster'lara eziyetten başka bir şey değil. Yandex'in reklam programının Türkiye'ye gelmesini beklemekten başka çare yok.

%99'u legal bir siteyi banlıyorsa hakkten bir kasıt var demektir.. Alternatifi olsa bir dakka durmam zaten.. indirdik.com'un reklam programına başvurdum.Eğer kabul edilirsem adsense'yi bir daha hiç kullanmamayı düşünüyorum...

Birde bir sorum daha var arkadaşlar..Şimdi reklamlar kalıdırldı peki ödemeler ne olacak ? Son ödemeyi yaparmı bu ibneler ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Dua et ödemeyi alana kadar banlanma hocam yoksa paranda içinde kalır alamazsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

e2 bunu yazdı:

Dua et ödemeyi alana kadar banlanma hocam yoksa paranda içinde kalır alamazsın.

Ya hocam ders çalışmam lazım nelerle uğraşıyorum aklım burda kaldı uyuz oldum yemin ederim ya.. orospu çocukları bunlar.. banlamak için yer arıyor ipneler..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Hocam muhtemelen uyarıp silmen için 3 gün süre vermişlerdir, ya mail ulaşmamıştır ya da yollamadan direk banlamışlardır.

Şu an yapman gereken sitedeki telif hakkı kapsamına giren tüm dosyaları kaldırmak. Ve ardından itiraz formunu en ince ayrıntısına kadar tüm olayı izah edip doldurarak, o url'leri kaldırdığını söylemen. Muhtemelen 1-2 gün içinde açılır domain.

Ayrıca Adsense'e sövüyoruz ama şuan Türkiye'de alternatifi hiç bi şekilde yok. Kullanmayı düşündüğün o indirdik.com adsense'in bi 50 katı daha kötü. İlk çıktıkları 1-2 ay iyidiler her Türk reklam şirketi gibi sonra boka sardı o da. Domainini açtır, Adsense akar :)

Ayrıca o örnek url'nin haricinde mesela Removewat'ı ben hep senin siteden indiriyodum. O da sakat bi içeriktir bence Adsense için.

Altan naptın oğlum :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sayın Kullanıcımız,

Google AdSense'le bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz. Bu, itiraz isteğinizi aldığımızı bildirmek için gönderilen otomatik bir yanıttır.

http://windows7li.blogspot.com sitesinin devre dışı bırakılmasına itiraz etmek istediğinizi belirtmişsiniz. Bu mesaja kişisel olarak yanıt veremiyoruz, ancak isteğinizin itiraz için gönderildiğinden ve politika uzmanlarımızdan birinin kısa süre içinde bu isteği inceleyeceğinden emin olabilirsiniz.

Web sitenizi değerlendirirken görüşlerinizi dikkate almakla birlikte, reklam sunumunu yeniden etkinleştirmeyi garanti edemeyeceğimizi lütfen unutmayın.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

telif hakkı dışı birşey varsa direkt ban

hatta googleın yeni uygulaması var aramlardan kaldırıyo copyright şeklinde

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Böyle bir yorum geldi bugün...

Google reklamlarını şikayet etmiştim, kaldırılmış buna çok sevindim. Tüm türk ve türkçe yazılmış siteleri gezip şikayet ediyorum, size ne kadar zarar verebilirsek kardır. Yaşasın haklı mücadelemiz, yaşasın halkların kardeşliği. Mardinli Kürdo

Bu onun bunun çocuğu ile karşılaşan varmı daha önce ? Birden fazla siteyi şikayet ettiğini söylüyorda..

Toplam Hit: 1952 Toplam Mesaj: 13