Adsense Adres Sorunu.
-
Uzun zamandır girmediğim adsense hesabıma nedense gecenin 4'ünde giresim geldi bi baktım 14,27 $ kesin kazanç olmuş pin alabiliyorum ama adresi kayıt olurken amerika yapmıştım şimdi tam adres yazacam. Türkiye için adres değişimi yapılamıyor diyor, varmıdır bir yolu.
-
https://support.google.com/adsense/answer/2628816?hl=tr
-
malesef hocam :/
-
Çok kaybın olmamış.
Gmail sil yeni acarsın
-
Amerikadan adres versen olmaz mi hocam 3 kere isteyip gelmedikten sonra kimlik onayi ile onaylaniyodu eskiden
-
Olmadı öyle yapacam @erdibaba06 var benim kefil olmadı onun adresini yazacam Fillandiyada
-
hocam 3 kez pin isteyip onaylatabilsen bile, Türkiye'ye ait bir iban verdiğinde onu da kabul etmeyecek sistem.
Silip tekrar açmak dışında başka çare bırakmamış gavatlar.
Aynı sorun bende de var 150 TL'ye aldığım hesap çöpe gitti.
-
parasını geçtim benim için pin gelmesi önemli
-
Pin gelsin gelmesin, asıl önemli olan parayı alabilmek hocam.
Hesabı onaylatsan bile o ülkeye ait bir iban numarası ile ödeme alabilirsin o hesapla.
Olsun ben yine de uğraşırım diyorsan, 3 kez pin iste, gelmezse kimliğin fotokopisini gönder onaylıyorlar zaten hesabını.
-
yenisini açınca tercihleri nasıl yapıyım hocam
-
Soru gene adsense ile ilgili o yüzden yeni konu açmak istemedim;
Bir blog açtım 2 gün sonra kazançlar sekmesi aktif oldu mail adresini girdim kabul edildi ancak yazdığım mail adresi ayrıca youtube hesabı için kullandığım adsense ile aynı imiş sonrasında farkına vardım ama iş işten geçti aynı olduğundan reklam lar gözükmedi bende o mail adresini sildim farklı bir mail adresi ile değiştirdim ama olmadı böyle bir uyarı alıyorum.