Adsense Alternatifi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

Merhaba murid ve murideler.

Şimdi benim geliştirdiğim bir bir site projesi var, şu an günlük hiti 300-400 dolaylarında, daha da çoğalacağından da eminim. 

Her neyse soruya gelelim. Şimdi ben Google Adsense için 7 kez başvuru yaptım, içerik yetersizliğinden dolayı bir türlü ilk aşamada bana onay vermediler. Ki sitemdeki özgün içerik sayısı, 100'den fazla, çoğu insan özgün 10 içerikle pin alıyor. 

Birkaç yerde okuduğum kadarıyla adsense nin hiç acıması olmuyormuş, eğer mesela aylık kazancın iyiken, siteden olduda google nin istemediği bir içerik olunca bir kaç uyarıdan sonra banlıyormuş. Açıkçası adsense bulaşmak istemiyorum

Siz tecrübeleri müritler olarak, adsense nin alternatifi olacak ve ödeme de sorun çıkarmayacak, reklam firmaları var mıdır ?

Varsa tavsiyeleriniz hangileridir ?

Nova Vida !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

çoğu çöp hocam sağlıklı kazanamazsın o hitle zaten hiç getirmez boşuna ugrasma bence adsenseyi al sonra yerleşimleri yapıp içerikleri eklet, zaten sıkıntı olursa uyarı yapıyor ona göre düzenlersin yazarsın yardımcı oluruz. Yıllardır kullanırım onlarca sitedede kullandım uyarıldım ama hiç banlanmadım çok aşırı bir durum olmadıkçada banlaycaklarını sanmam.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

adcash ı nasıl bilirsiniz, olumlu ve olumsuz yanları nelerdir ?

Nova Vida !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Bende merak ediyorum. Cunku google tekel olmasinii istemiyorum

Soyle yapabilirsin

Site iceriginle ilgili firmalara basvurup sayis ortagi olabilirdin mesela

Siten site kurmakla ilgiliyse natro

Giyim ise markafoni

Satisla ilgiliyse gittigidiyor

Kitap kitapyurdu

Gibi 

Reklam koyabilirsin. Yukaridakiler atmasyon ornekti

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Google harici tatmin etmez hitin çok yüksek olması lazım

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

bundan 1.5 sene önce adsensem banlandığında yandexe mesaj atmıştım..adsense tarzı web site sahiplerine gelir getirecek bir çalışmanız var mı diye :D yok demişlerdi..

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adsenseden daha düzgünü yok. kurallara göre oynarsan, banlanmazsın. 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

sitenin aynı kategorisine ait temiz ip ile temiz google account ile bir youtube hesabı aç 

içerisine bi kaç adet slider vs. olabilir özgün video yükle 

( müziklerde telif hakkı ihtali olması youtube bünyesinde telifsiz ses dosyaları mevcut  )

daha sonra aynı hesapla youtube hesabın üzerinden adsense ye başbur sana hosted accound olarak 

sadece bu youtube hesabında kullanabileceğin bir adsense verecek 

biraz video yükledikten sonra şu an ki sitende adsense yayınlamak için bu adsense hesabı üzerinden başvurunu gerçekleştir.

---

tabi bütün bunlar Türlkiye ip si ile bağlanıp locasyonunu Türkiye olarak seçmenden kaynaklanıyor google un pazar payının düşük olduğu ülkelerde adsense gün içinde ilk onaydan geçiyor Türküz biz zoru severiz

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

blogspot bi sayfa aç. içine 4-5 tane yazı ekle özgün olmasa da olur ama tamamen kopyala yapıştır da olmasın. resim video oluursa iyi olur. o şekilde başvur, %98 kabul olur. denenmiştir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 1037 Toplam Mesaj: 9