Adsense Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

bu hesap mundar olmustur, yenisini acacan ya ona talip oluruz.

ne gibi mundar anlayamadım ?

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

kapanacak diyorsun alana kadar , kapanma olasiligi mundar ediyor iste

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

kapanacak diyorsun alana kadar , kapanma olasiligi mundar ediyor iste

sen alana kadar kapacaklar hesabı :D Demişim kapacaklar yani başka taliplerde var okumadan cevabı yazmışsın :)

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

koycegiz agzi gibi geldi kusura bakma :) 

iyi hoca hayirlisi olsun , elimdeki patlayinca talibim elinde olana olmayana artik dedim.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Hocalar yeni konu açmadım, konu hazır güncel ben de soru sorayım. Adsense hesabı açmaya çalışıyorum aşağıdaki hatayı veriyor, ülke değişsem filan bir sorun olur mu? Ona göre farklı reklamlar mı çıkar?

Maalesef kayıtlarımız, AdSense'i bulunduğunuz ülkede kullanamayacağınızı gösteriyor. Lütfen ilerideki bir tarihte yeni bir başvuru göndermeyi deneyin.

Bir de Schwarz hocam senin bu adsense'in ne farkı var ki 200Tl ediyor? Herkes kendine hesap açamıyor mu? Zahilliğimden soruyorum kusura bakmayın.

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

Hocalar yeni konu açmadım, konu hazır güncel ben de soru sorayım. Adsense hesabı açmaya çalışıyorum aşağıdaki hatayı veriyor, ülke değişsem filan bir sorun olur mu? Ona göre farklı reklamlar mı çıkar?

Maalesef kayıtlarımız, AdSense'i bulunduğunuz ülkede kullanamayacağınızı gösteriyor. Lütfen ilerideki bir tarihte yeni bir başvuru göndermeyi deneyin.

Bir de Schwarz hocam senin bu adsense'in ne farkı var ki 200Tl ediyor? Herkes kendine hesap açamıyor mu? Zahilliğimden soruyorum kusura bakmayın.

Valla adsense piyasasini bilmediğim için bilen kişiler ile konuştum boş yani içinde hiç para olmayan pinli adsense 100 tl ediyormuş benimkinin içerisinde de 85 dolar para vardi 200 tl kapattım ben zaten paraya ihtiyacım vardı hemen elden çıkarttım :D

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

onaylatmak zor hocam eskisi gibi değil.

millet adsense'ye girip üye oluyor deneme kodu aldığında adsense sahibi olduğunu sanıyor.

pinin gelmesi filan uzun sürüyor ve bu sürede gogılın banlaması muhtemeldir.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

yeni konu açmadan bende bişey sorim adsense film izleme sitelerini onayliyor mu?

GUS tarafından 29/Tem/13 18:04 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

yeni konu açmadan bende bişey sorim adsense film izleme sitelerini onayliyor mu?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

Aynı şekil torrentin durmu nedir? 

http://www.allwallpapersfree.org/ adam hem adsense basmış hem de magnet linkten torrent veriyor, ama başkaları google'ın banladığını söylüyor.

test 1 2
Toplam Hit: 2236 Toplam Mesaj: 26