Adsense Hakkında Tecrübeli Müridler
-
HeYeT bunu yazdı

hOCAM bu yukardaki renklediğim bölümü açıklayabilirmisiniz.
hocam sayfa to sayfa gösterimi ile tıklama sayısının bölünüp 100 le çarpılmış hali diye biliyorum.TBM tık başı aldığın kazanç en önemli yer orası.O yüksekse kazançta tık başı artar mesela 22 eylülde baya iyimiş.BGBG'de 1000 gösterim başına alacağın tahmini geliri gösteriyor önemsiz bişey orası. TBM'in şuan iyi bir değerde bence yükseltmeye çalışmana gerek yok insanlar 0.05 lerde sürünüyor :)
-
sayfa to ya dikkat et aşırı dalgalanmada incelemye alınırsın. 8 yıldır kullanıyorum bi sıkıntı yok en çok önem verdiği sayfa to grafiğidir. zaman zaman değişir ancak bir günden diğe güne %0.5den %10a zıplarsa sıkıntı olabilir. bu sürekli oluyorsa incelemye girebilirsin. tbmyi yüksek tutmak için reklam incelem merkezinde ucuz reklamları engellebilirsin.
-
teşekkür ederim.
birde ben sadece çok okunan makalelere yerleştiirdim tüm makalelere yerleştirecem. her makaleye 1 reklam kodu atıyorum 3 e kadar yolu varmış ama çokta karışsın istemiyorm millet siteden soğumasın
-
şimdi bir şey dikkatimi çekti diğer makalelerede reklam yapıştırdım.
ansayfada sağ üst köşedeki reklamımla birlikte 4 reklam oldu. Sonra o sağ üstteki reklam çıkmaz oldu diğer makalelerdeki reklamları içeri aldım. tekrar görünmeye başladı sınırımı var anasayfanın. =?
-
HeYeT bunu yazdı
ansayfada sağ üst köşedeki reklamımla birlikte 4 reklam oldu. Sonra o sağ üstteki reklam çıkmaz oldu diğer makalelerdeki reklamları içeri aldım. tekrar görünmeye başladı sınırımı var anasayfanın. =?
https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=tr
sayfa başı 3 görsel, 3 text reklam var diye hatırlıyorum. linkten bakabilirsin.
-
3 görsel koyabilirsin bir sayfaya ve 3 bağlantı birimi koyabilirsin yani maximum 3 görsel + 3 bağlantı birimi , onun dısında 4 görsel koyma imkanın yok
-
itfaiyeci bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=tr
sayfa başı 3 görsel, 3 text reklam var diye hatırlıyorum. linkten bakabilirsin.
benim 4. görsel reklamdı anladım hocam.
-

Bu görüntülemeye 1 ay için az mı bu gelen ücret sizce normalmi sizce arkadaşlar.
HeYeT tarafından 22/Eki/13 19:48 tarihinde düzenlenmiştir -

Bu görüntülemeye 1 ay için az mı bu gelen ücret sizce normalmi sizce arkadaşlar.