folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Adsense Hakkında Tecrübeli Müridler

Adsense Hakkında Tecrübeli Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

hOCAM bu yukardaki renklediğim bölümü açıklayabilirmisiniz.

hocam sayfa to sayfa gösterimi ile tıklama sayısının bölünüp 100 le çarpılmış hali diye biliyorum.TBM tık başı aldığın kazanç en önemli yer orası.O yüksekse kazançta tık başı artar mesela 22 eylülde baya iyimiş.BGBG'de 1000 gösterim başına alacağın tahmini geliri gösteriyor önemsiz bişey orası. TBM'in şuan iyi bir değerde bence yükseltmeye çalışmana gerek yok insanlar 0.05 lerde sürünüyor :) 

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

sayfa to ya dikkat et aşırı dalgalanmada incelemye alınırsın. 8 yıldır kullanıyorum bi sıkıntı yok en çok önem verdiği sayfa to grafiğidir. zaman zaman değişir ancak bir günden diğe güne %0.5den %10a zıplarsa sıkıntı olabilir. bu sürekli oluyorsa incelemye girebilirsin. tbmyi yüksek tutmak için reklam incelem merkezinde ucuz reklamları engellebilirsin.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

teşekkür ederim. 

birde ben sadece çok okunan makalelere yerleştiirdim tüm makalelere yerleştirecem. her makaleye 1 reklam kodu atıyorum 3 e kadar yolu varmış ama çokta karışsın istemiyorm millet siteden soğumasın

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

şimdi bir şey dikkatimi çekti diğer makalelerede reklam yapıştırdım.

ansayfada sağ üst köşedeki reklamımla birlikte 4 reklam oldu. Sonra o sağ üstteki reklam çıkmaz oldu diğer makalelerdeki reklamları içeri aldım. tekrar görünmeye başladı sınırımı var anasayfanın. =?

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

ansayfada sağ üst köşedeki reklamımla birlikte 4 reklam oldu. Sonra o sağ üstteki reklam çıkmaz oldu diğer makalelerdeki reklamları içeri aldım. tekrar görünmeye başladı sınırımı var anasayfanın. =?

https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=tr

sayfa başı 3 görsel, 3 text reklam var diye hatırlıyorum. linkten bakabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

3 görsel koyabilirsin bir sayfaya ve 3 bağlantı birimi koyabilirsin yani maximum 3 görsel + 3 bağlantı birimi , onun dısında 4 görsel koyma imkanın yok

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    itfaiyeci bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=tr

sayfa başı 3 görsel, 3 text reklam var diye hatırlıyorum. linkten bakabilirsin.

benim 4. görsel reklamdı anladım hocam.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Bu görüntülemeye 1 ay için az mı bu gelen ücret sizce normalmi sizce arkadaşlar.

HeYeT tarafından 22/Eki/13 19:48 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Bu görüntülemeye 1 ay için az mı bu gelen ücret sizce normalmi sizce arkadaşlar.

matematik24.com
Toplam Hit: 1783 Toplam Mesaj: 20