Adsense Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar garip bu durum geldi başıma :) 

www.usakilrehberi.com için başvuruda buluyordum sürekli kabul edilmiyordu geçenlerde başvurayım tekrar dedim başvurur başvurmaz adsense paneli açıldı. Reklam kdounu aldım siteye yerleştirdim reklam gözükmedi baya bi. Dün de mail gelmiş reklamınızı yerleştirmemişsiniz diye. Dikkat ettim ki site adresi www.usakilrehber.com olarak girmişim (gelen mailde site adresi olarak bu belirtilmiş) yanlışlıkla yani sonda ki i harfi yok. Nasıl düzeltebilirim şimdiben reklamı usakilrehberi.com a yerleştirmiştim ama. Adsense panelinden ise hesabımı düzenleden izin verilen siteleri yönet dediğimde normal olarak www.usakilrehberi.com gözüküyor

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

farklı domain olduğu için yapılacak birşey yok 

ancak yanlış yazdığın domain kapalı olduğu halde adsense ilk onayı vermiş oda ayrı mesele =)

hemen 2. domaini regleyip diğer sitesi 301 ile yönlendirip adsenseni onaylatabilirsin 

not : domain reglenmiş umarım sen almışındır ( Creation Date: 2015-12-30T13:06:23Z )

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı

farklı domain olduğu için yapılacak birşey yok 

ancak yanlış yazdığın domain kapalı olduğu halde adsense ilk onayı vermiş oda ayrı mesele =)

hemen 2. domaini regleyip diğer sitesi 301 ile yönlendirip adsenseni onaylatabilirsin 

not : domain reglenmiş umarım sen almışındır ( Creation Date: 2015-12-30T13:06:23Z )

Az önce ben aldım hocam :)) @srcn sağolsun skype ta konuşuyoruz yardımcı oluyor. özgün makale ekleyip reklam kodunu yerleştirip onaylatmak için uğraşacam :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2-3 özgün makaleye 2. onay çıkmaz 301 yapın derim ben ancak kendi kararınız.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    Cayan bunu yazdı

2-3 özgün makaleye 2. onay çıkmaz 301 yapın derim ben ancak kendi kararınız.

Hocam tam olarak nasıl yapılıyor bu 301 yönlendirme

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

301 le hiç olmaz çünkü diğer domainde henüz boş :) içinde hiç bir şey yok 2 3 özgünde değil zaten en az 10 15 olacak bugun akşam 5 yarın 5 güncelleme girip ardından webmaster tools ve sitemap v.b. halledip ardından onay için verilen reklam kodunu yayınlayacak onay gelene kadar da özgün girmeye devam edecek vermeme gibi bir ihtimal yok :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

new york tan kim giriyor la siteye :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Google amca olmasın. Vpnle bizimkilerden biri merak edip girmiştir.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

Yazdığım saatte birisi online dı o da new york tan dı :) artık google amcamı başka birisimi bilmiyorum :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sezginari bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

Yazdığım saatte birisi online dı o da new york tan dı :) artık google amcamı başka birisimi bilmiyorum :) 

Beni buldular siz kaçın.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Google bu siteyi sittin sene kabul etmese yeridir hacı. Yıl olmuş 2015 mobilden girince sitenin hali bu :

Yanlislikla yazdigin onay alan site ici boş ama en azından responsive amk :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 1871 Toplam Mesaj: 12
adsense site hatalı