Adsense Hesabı
-
up...
sonuç çıkmadı sanırım
-
Adsense almak bu kadar zormuydu ki ya :| Bende zamanında başvurmuştum 2 hafta içinde herşeyi aktif etmişlerdi.. Demek miilet adsence hesabını kiralıyo bile :O
-
yahu hocalar birşey sormak istiorum,
başka bir sitenin adsense kodlarını kendi sitenizde yayınlayınca ödeme alabiliyormusunuz?
Eğer ödeme yapıyorsa neden böyle bir açık bırakıyor google? -
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
başka bir sitenin adsense kodlarını kendi sitenizde yayınlayınca ödeme alabiliyormusunuz?
Eğer ödeme yapıyorsa neden böyle bir açık bırakıyor google?
-----------------------------bende merak ediyorum arkadasımınkinden kat kkat daha büyük ve güzel bi sitem vardı içerik hemen hemen aynı... benim tasarım ve içeriğim daha fazla ,d,... aynı anda basvurduk aynı gün yani 2 haftada onunki kabul edildi benimkini 3 ay sonra cevapladılar reddedilmiştir diye gerekce ise kıytırık bi sayfada hamachi turnuvaları için tablo düzenlemiştim html olarak yyapım aşamasında yazmıştım bunu bahane göstermişler siteniz henüz kurulma aşamasında diye :))
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer ödeme yapıyorsa neden böyle bir açık bırakıyor google?
-----------------------------evet alabiliyosun yıllardır kullanıyorum bi sorun yok ayrıca bunu bir açık olarak görmüyoruz.