Adsense Hesabına İhtiyacım Var (Karşılıgında Hacklink Yöntemi)
-
Attım bi click mehmet... :)
-
İyi :D
-
r10 davetiyesi de weriyorum arkadaslar yokmu yaw?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Tıkla tıkla baktın banlanır mehmetsatar.com :D
Banlasınlar ak :D Vallahi bir gün bile değil başvuruyu yaptım yarım saat filan geçti maile baktım cevap gelmiş:
-----------------------------bence hesabını onaylayan, sağdaki playlistten hoşlanmıştır :)
-
adsense hesabım yok malesef. Ama hayrına banada şu yöntemi öğretsen olurmu hacı. Malum bende 1 senedir uğraşıyom adsens le ama ibne google bir türlü onay vermiyo. 30 tane mail adresinden başvurmayı denedim yoq tiptenmi kaybediyom anlamadım :D Hea bu arada elinde fazla adsense olan varsa ölülerinin canı için banada verebilir. Ölülerine dua edebilirim :D
-
Tamam arkadasım ben sana vereyim ama şöyle vercem.bi kaç yıl öncesinde aldıgım ama suanda kullanmadıgım bi hesap var. Hesapta 40 usd var.Para cektigin zaman benim 40 usd mi gönderirsen sana hesabı vereyim.Bu konuda bana güven gönderirim dersen vereyim hesabı.
-
pillibebek bunu yazdı:
-----------------------------
Tamam arkadasım ben sana vereyim ama şöyle vercem.bi kaç yıl öncesinde aldıgım ama suanda kullanmadıgım bi hesap var. Hesapta 40 usd var.Para cektigin zaman benim 40 usd mi gönderirsen sana hesabı vereyim.Bu konuda bana güven gönderirim dersen vereyim hesabı.
-----------------------------pm gönderdim hocam
-
hacklink yöntemini 30 lira karşılığında öğreteceğini söylüyo adam. Akşam akşam beni güldürdün hacı soal :D
-
için de 30 dolar olan bi hesapta bende var. ama hacklinkle falan işim olmaz. var mı bi teklifin
-
beyler ölüsünün canı için bi tanede bana adsense hesabı verecek mürid yokmu yha :S