Adsense Hesabına Karşılık Rapid
-
s.a beyler kafayı yememe çok az bi süre kaldı google yüzünden. Yaklaşık 6 aydan beri adsense onay vermiyo sitelerime. Ne yaptıysam yok bir türlü onaylamadılar. Elimde bir tane rapid hesabı var hack tabiki. Yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum ve hala sağlam. Adamın pek bişey indirdiğini görmedim zaten. Bir aylık bi süresi var hesabın adsense hesabı karşılığında rapid hesabını verebilirim. Başka bişeyim yok malesef karşılığında verebileceğim :S
-
adsense karşılıgı hacklink verdim, r10 davetiyesi verdim vermedigimiz bi kulağımızın arkası kaldı ama hala bulamadık :)
-
ne değerli bişeymiş amk şu adsense kaç aydır alamıyom. İş artık inada bindi galiba gugıl dayı inat etti vermemek için :D
-
daha dün başvuru yaptım bugun kabul olmuş sitelerinin içeriği önemli başvuru yaptıgın siteyi yaz bakim
-
oyunoyun.buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
daha dün başvuru yaptım bugun kabul olmuş sitelerinin içeriği önemli başvuru yaptıgın siteyi yaz bakim
-----------------------------www.oyunoyun.gen.tr
-
blogspot.com'dan blog oluşturun içini doldurun sonra başvuru yapın blogspot gugılın oldugu için erken alma şansınız olabilir ben öle almıştım.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
blogspot.com'dan blog oluşturun içini doldurun sonra başvuru yapın blogspot gugılın oldugu için erken alma şansınız olabilir ben öle almıştım.
-----------------------------9. blogspot hesabım oldu ama hala tık yoq. Google ye kafam girsin kampanyası istiyorum..!
-
uppp..!!!
-
bende vardı bi tane hacı.
şifresini hatırlayabılırsem pm leyim sana.
-
Apo hatırla kas rapid iyidir iyi :D
-
Bugünkü tahmini kazançlar: 0,00 $
adsense hesabı almıştım yukardaki yazı onaylandıgı anlamınamı geliyor.?
bide eve google dan hediye çeki gelmişti. o ne işe yarıyor:?