Adsense Kardeşliği
-
neyse , milletle polemiğe girerek konuya baya bi hit kazandırdım,bundan sonrada ilgi çekmezse yapabileceğim bişey yok :)
bu arada adam okdr insecure ki hemen profil bilgisini deiştirmiş :) -
adsense 256 tıklama 15,61 $ .... Çok az veriyor..
-
Adsense öldü artık. Google adwords kuponlarıyla kandırıp 14 milyon para topluyor herkesten. İlk günlerde milletin gözünü boyamak için 3-5 birşeyler dağıttılar. Allah'dan elimizi çabuk tuttuk bizde kaptık birşeyler :D
-
bende hala yaşıyo 3tıka 1 dolar:D
-
5 kişi olduk 2 günde 5 dolar yaptım bence güzel çalışıyor.
-
Hala piyasada en iyi kazandıran sistemdir Adsense. Sitede sayaç görevi üstlenmesi ayrıca bir güzellik. Tıkları doğru sayar ve asla hakkınızı yemez.
Burda çok fazla Adsense kardeşliği kuruldu ama tutmadı. Yinede şansını dene derim ben. İçimizde gerçekten çok sağlam bu işi kovalayabilecek arkadaşlar çıktılar ve hala iletişim halindeyiz. Ama bi yerden sonra gerçekten kopuyor, kardeşlik falan kalmıyor.
Not: Mert niye emolarla uğraşıyorsun. Emo olmak onun tercihi değildi belki de. Onları topluma kazandırmalıyız. Kaç kez söyledim :P
-
la imonun ne işi var burda :|
-
KONU ILE ALAKASIZ kusura bakmayın da kardesım nıye emolara laf atıyorsunuz ben çok severım. kızları çok sexy taş gibi oluyor direkt dişiliği dışarıya vuruyorlar buram buram sex kokuyorlar. sızler gıbı ınsanlar yuzunden emo kalmadı pıyasada alla h aşkına yapmayalım dışlamayalım onları cınsel hayatımla oynamayın ....
-
eskidendi onlar google böyle yapanların alayını banlamıştı
-
yanlş anlaşılma olmş bn arkadası emo sandm özür diliorm.. bu arada UP |:
Bn bu şekilde 150 dolar almıştm suanda 45 $ war 50 yapıp istiyecem ama siteniz kolpa olrsa banlanırsınız , bnm dısımda 6-7 tane tıkladıgımız arkadasların adsense hesapları banlanmıştı.. Ama ben ödemeyi aldım sorunsuz baska alanlarda wardı habib vs.