Adsense Konusunda Bilgisi Olanlar (Yardım)
-
Şimdi google amca bana adsense de gecısı onay verdı ama :) Kod da olusturup sıteye ekledım ama bişi gosukmuyor sıte de :)
Yanlıs yere mı ekledık naptık :D
Zaten durum boyle ama bos mos reklam da yok :)
www.apkindir.in için yaptığınız başvuru inceleniyor. Hesabınız tam olarak onaylanana kadar yalnızca boş reklamlar göreceksiniz. Daha fazla bilgi edinin. İsterseniz, başvurunuzu farklı bir web sitesi kullanarak yeniden gönderebilirsiniz.Site : www.apkindir.in
Wordpress tema ve su sekılde ekleme yaptım :
1-Girişe tıkladım
2-wp-login.php sayfasında admin adını ve şifremi girerek giriş yaptım
3-Eklentiler sekmesine tıkladım
4-En üstte yeni ekleye tıkladım
5-Adsense yazıp eklentilerde aradım
6-Quick Adsense yazan plugine geldım
7-Şimdi kur!a tıkladım
8-Bu eklentiyi yüklemek istediğinden emin ol ve onayladım
9-Quick Adsense 1.8.3 eklentisi başarılı bir şekilde kuruldu yazısını gördüm
10-Eklentiler sekmesine tıkladım
11-Quick adsenseyi buldum ve "Etkinleştir" dedım
12-Settings kısmına girdim
13- Ads 1 yazan boşluğa adsense kodunu kopyaladım hatta 3 ayrı kod olusturdum (Ads2 ve Ads3 te yaptım)
14-Değişiklikleri kaydettım.
15-Bu kadar degıl mı? Adsense post başında çıkması lazım degıl mı? -
eklentiler ile ekleme sitene kodları, tecrübe ile sabittir maximum 3 iş günü içerisinde banı yersin :)
-
baba o eklentiyi sil hiç kasma blogunu eklentiyle. direkt yapacağın bir bileşen oluşturmak ve adsense'in verdiği kodları oraya yapıtşrımak. bir iki gün bekle onaylanınca reklamlar görünür zaten boş görünür.
-
Hacular bı detaylı anlatıverın sunu :D acemıyız bısı bılmıyoz :D
-
daha siteyi acmadan reklam pesindesin hocam. ziyaretci toplamak istiyosan adami reklamlarla kasmayacaksin.
-
Huerfanos bunu yazdı
daha siteyi acmadan reklam pesindesin hocam. ziyaretci toplamak istiyosan adami reklamlarla kasmayacaksin.
Hocam bişiler denemk ıstıyordum :D
-
hocam ilk eklendiğğinde görünmüyprdu sanırım kesin onaylanın ca görünüyordu bildiğim akdaryıyla blyle bir durum vardı.
-
daha dün aldın domaini , bugun adsensenin onaylayacağınımı sanıyorsun gocam güldürme beni :)
ayrıca eklenti felan kurma direk bir bölge oluşturacaksın oraya kodu ham biçimde ekleyeceksin adam gibi para kazanmak istiyorsan
senin sitenin en az 3 ayı var ki oda hızlı çalışırsan anca o zaman günde 1-2 dolar alırsın
-
ayrıca adsense degil başka bir siteden al reklamları google ın para kazandıgı uygulamaları bedava dagıtacaksın bide adamlardan reklam alacaksın ?
100 dolar ı gördüğün gün en kötü yine banı yersin.
-
PanxeR bunu yazdı
ayrıca adsense degil başka bir siteden al reklamları google ın para kazandıgı uygulamaları bedava dagıtacaksın bide adamlardan reklam alacaksın ?
Panxer hocam detaylı konusak bu konuyu :D
-
suhatuna bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Panxer hocam detaylı konusak bu konuyu :D
merak ettigin yerde cak pm yi