Adsense Reklam Politikaları Hakkında (Sabit Reklam)
-
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun süredir adsensenin sabit reklam tipine izin verip vermediğini araştırıyorum fakat net bir sonuca ulaşamadım. Kimi içeriği kapatmaz ise izin verir diyor. Kimi kesinlikle izin vermez çünkü uzun süre kullanıcının gözü önünde olduğu için bir nevi tıklamaya teşvikdir diyor.
Sabit reklam dediğim nedir sitenin sağında ve solunda olan ve siteyi aşşağıya kardırdğınız zaman da sabit bir şekilde yerinde kalan reklam şeklidir.
css de position:fixed özelliği ile tanımlanır.
Eğer yasaksa neden ACUNN.COM kullanabiliyor ? ör : http://www.acunn.com/haber/ailesinden-gizleyerek-sampiyon-oldu/151577
Eğer değilse neden arkadaşlar bu durumdan dolayı google'nin onlara uyarı gönderdiğini söylüyorlar.
Konu hakkında fikri olan arkadaşlar lütfen fikirlerini paylaşabilir mi ?
-
büyük ihtimal sorun çıkarmazlar.
ama şöyle bir şey bariz var. adwords ile para yediren şirketler ufakta olsa bir torpile sahipler. bunu kimse inkar etmiyor.
-
Dediğin olay position fixed adsense ban sebebidir bilgine :)
Acunn.com'un fixed kullanıp banlanmamasının sebebi hayvani bir hite sahip olmasıdır.
Eğer senin de hem legal, hemde o kadar hitin varsa sende yapabilirsin.
CEO tarafından 09/Haz/14 13:46 tarihinde düzenlenmiştir -
ban sebebidir
ansızın gelir itirazı bi işe yaramaz
ama butür ayarlamalarda iyi para getiriyor
onlar yine kenara koymuş biz tam önne koyyoz :D
-
Bende ban sebebidir diye düşünüyorum ama acunn.com içinde çok hiti var diye ayrıcalık tanıyorlardır diyemiyorum ya. Bir bit yeniği var ama bilemedim. Belki yakında onlarada uyarı gider. Takipçisi olacağım rrichie rich Acunun :)
-
http://prntscr.com/3r3661 böyle yapıyoruz ve şikayet etmiş bulunmaktayız :)
-
Evet bencede şikayet edelim eğer bize yasaksa dünyalar kadar para kazananlara neden yasak olmasın ?
-
Premium hesap diye bir şey var adsense'de.Premium hesaplara özel ayrıcalıklar tanıyor.Premium olmak için çok fazla hite sahip olmak lazım.Sahibinden.com gibi.
-
Bu gün acunn.com'da sağda ve soldaki sabit adsense reklamlarını göremedim. Şikayetlerimiz yerine ulaştı sanırım :D Eğer bir daha koymaz ise Premium hesaptan dolayı kullanabiliyor tezinide çürütmüş olacağız. takipçisi olacağız
-
karizmatrixxx bunu yazdı
Bu gün acunn.com'da sağda ve soldaki sabit adsense reklamlarını göremedim. Şikayetlerimiz yerine ulaştı sanırım :D Eğer bir daha koymaz ise Premium hesaptan dolayı kullanabiliyor tezinide çürütmüş olacağız. takipçisi olacağız
:D Ahahaha harbi kalkmış reklamlar
Edit : An itibari ile medyanet'ten sabit reklam aldılar :D
TheKorsans tarafından 11/Haz/14 16:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam site yapısı uygunsa tek sayfa siteler tasarlamaya çalış, mesela yaptığım bir dizi-film temasında izleme kısmının altında sadece önerilen filmler ve hit mit bilgisi göstertip, yorumları yan tabta iframe gibi scroll özelliğine sahip div içinde gösteriyordum, hem kulanıclar memnun kalıyordu bu flat tasarımdan hem de fixed sorunu olmuyordu.