ADSL Bedava Olursa Nasıl Olur?
-
Hatırlarsanız mürid kardeşlerim geçen haftalarda TBT ye bir haber düştü adsl bedavamı oluyo o haberden 1 hafyta önce haberi aldım neyse yazarın biri ortaya atmış Telekomun en büyük gelir kaynaklarındasn biri hayatta beleş olmaz ama ya olursa?
Evet olursa daha az maliyetle yırtma yolu var gelişmiş birçok ülkede kullanılan bu yönlem şöyle şehire bir ana merkez usb üssü kuruluyo bu adsl verilerini şehirin çeşitli yerlerdeki vericilere gönderiyo bu vericiler şehire dağıtıyo yani havadan nete bağlanıyorsunuz hızınızda bir düşme yok aksine daha hızlı oluyo ve her 90 kişide bir port kurma yerine para harcamak yerine daha az mailiyetle bütün şehiri internet bağlantısı basmış oluyorsunuz.
inşallah öyle birşey olursa telekomda böyle bişey yapar Fakirin ekmeğidir umut :D herşey TBt için
-
bence ıcıne ederler..cıvıgı cıkar netin ama genede ii olur :D
-
hizmet kalitesi düşer..
bedava olacak die kaliteden taviz verilmez.
kaldı ki devletin alt yapı vs harcamları karşılanamyacağından zarara girer
-
siz anlamadınız arkadaşlar kalitede düşme olmuyo 16mb hız var yaa :) bu olayı şuanki olay gibi düşünmeyin çok farklı sistem al yapı için her şehire para harcayacaklar ama inan öbürünün maliyetinden daha az
-
hah tam olur sonra dsl 29 ytl oldu bi sürü mal nete gelmeye başladı beleş olursa önüne gelen msn nasıl hacklenir die kafa siker:)
-
siken sikiyo zaten
-
Antioksidan+1
-
ben ce olmaz birader düşünsenize her pc olan ewe internet dediiiniz gibi hizmetin kalitesi düşer int cafeler batar ondan sonacııma adamların zaten dru gelirleri yok ya bikere biz hangi adsl den bahsediyoz a m k adsl si ya hızı dalgalanıyo ya toptan kesiliyo arıza war diyoz ank balıyolar hizmet sıfır zaten ay geliyo sonradanda fatura geliyo ödemiyon şaaaakkk geçikme zammı arıza oluyo arıyon (adamlarda bişe bilmiyo zaten) dns leriniz otomatiktemi hattınızın balantılarını kontrol edin hub kullanıyonuzmu balantınızı onar deyin modemi resetleyin
diyolar bakın şimdi size bizim arkadaşın olayını sölicem
alooo
buyrun ben ...... nasıl yardımcı olabilirim
internet war görünüyo ama web sayfalarını açamıyorum
hangi sayfaya girmeye çalışıyonuz
hotmail e my net e msn e falan
web sayfasından kaynaklana bilir efendim daha sonra deneyin
şimdi nekadar mantıklı bence hotmailin sayfa görüntülenemiyor demesi için bence servisi salayan binadaki serverin yanması lazımki o biçim bi şekilde korunuyordur heralde adamın dediine baq ya -
yawuz
yaw anlamıyorsun bu uygulanıyo adamlar kalitede düşüklük oluyo sen neden telekomu arayacaksınki bir hat kesilirse hepsi kesilir bağlanmıyorsa bilgisayarcıya gidersin çünkü herkese aynı kalitede gelir herzaman dediğim gibi cevap yazmak için yazmayın düşünün saksıyı çalıştırın yaww..... 16mb hızdan bahsediyorum yaaa 2048 KB değil 16 MB -
boku çıkacak iyce kendinizi hazırlayın. internet kafeler kıraathane gibi oldu zaten
-
yurdum insanı için hizmet ak ne güzel olur işte herşeyi net üzerinden yapmaya başlarız. (fatura matura kuyruklara son :P)
Toplam Hit: 3485 Toplam Mesaj: 14