folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder ADSL Bedava Olursa Nasıl Olur?

ADSL Bedava Olursa Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Hatırlarsanız mürid kardeşlerim geçen haftalarda TBT ye bir haber düştü adsl bedavamı oluyo o haberden 1 hafyta önce haberi aldım neyse yazarın biri ortaya atmış Telekomun en büyük gelir kaynaklarındasn biri hayatta beleş olmaz ama ya olursa?
    Evet olursa daha az maliyetle yırtma yolu var gelişmiş birçok ülkede kullanılan bu yönlem şöyle şehire bir ana merkez usb üssü kuruluyo bu adsl verilerini şehirin çeşitli yerlerdeki vericilere gönderiyo bu vericiler şehire dağıtıyo yani havadan nete bağlanıyorsunuz hızınızda bir düşme yok aksine daha hızlı oluyo ve her 90 kişide bir port kurma yerine para harcamak yerine daha az mailiyetle bütün şehiri internet bağlantısı basmış oluyorsunuz.
    inşallah öyle birşey olursa telekomda böyle bişey yapar Fakirin ekmeğidir umut :D herşey TBt için

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    bence ıcıne ederler..cıvıgı cıkar netin ama genede ii olur :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hizmet kalitesi düşer..
    bedava olacak die kaliteden taviz verilmez.
    kaldı ki devletin alt yapı vs harcamları karşılanamyacağından zarara girer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    siz anlamadınız arkadaşlar kalitede düşme olmuyo 16mb hız var yaa :) bu olayı şuanki olay gibi düşünmeyin çok farklı sistem al yapı için her şehire para harcayacaklar ama inan öbürünün maliyetinden daha az

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hah tam olur sonra dsl 29 ytl oldu bi sürü mal nete gelmeye başladı beleş olursa önüne gelen msn nasıl hacklenir die kafa siker:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    siken sikiyo zaten
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Antioksidan+1
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ben ce olmaz birader düşünsenize her pc olan ewe internet dediiiniz gibi hizmetin kalitesi düşer int cafeler batar ondan sonacııma adamların zaten dru gelirleri yok ya bikere biz hangi adsl den bahsediyoz a m k adsl si ya hızı dalgalanıyo ya toptan kesiliyo arıza war diyoz ank balıyolar hizmet sıfır zaten ay geliyo sonradanda fatura geliyo ödemiyon şaaaakkk geçikme zammı arıza oluyo arıyon (adamlarda bişe bilmiyo zaten) dns leriniz otomatiktemi hattınızın balantılarını kontrol edin hub kullanıyonuzmu balantınızı onar deyin modemi resetleyin
    diyolar bakın şimdi size bizim arkadaşın olayını sölicem

alooo
    buyrun ben ...... nasıl yardımcı olabilirim
    internet war görünüyo ama web sayfalarını açamıyorum
    hangi sayfaya girmeye çalışıyonuz
    hotmail e my net e msn e falan
    web sayfasından kaynaklana bilir efendim daha sonra deneyin

şimdi nekadar mantıklı bence hotmailin sayfa görüntülenemiyor demesi için bence servisi salayan binadaki serverin yanması lazımki o biçim bi şekilde korunuyordur heralde adamın dediine baq ya

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yawuz
    yaw anlamıyorsun bu uygulanıyo adamlar kalitede düşüklük oluyo sen neden telekomu arayacaksınki bir hat kesilirse hepsi kesilir bağlanmıyorsa bilgisayarcıya gidersin çünkü herkese aynı kalitede gelir herzaman dediğim gibi cevap yazmak için yazmayın düşünün saksıyı çalıştırın yaww..... 16mb hızdan bahsediyorum yaaa 2048 KB değil 16 MB

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    boku çıkacak iyce kendinizi hazırlayın. internet kafeler kıraathane gibi oldu zaten

Zimbabwe
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yurdum insanı için hizmet ak ne güzel olur işte herşeyi net üzerinden yapmaya başlarız. (fatura matura kuyruklara son :P)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 3485 Toplam Mesaj: 14