ADSL Borcum Avukata Düşmüş
-
ADSL borcum avukata düşmüş, daha önceleri ödemediğimde eve ihtarname gelir öderdim ama bu sefer eve hiçbirşey gelmedi bugün ödemeye gittiğimde faturaları avukata düştüğünü söylediler. Şimdi benim bu bütün borçlarımı ödememimi isteyecekler yoksa taksitlendirme yapacaklar mı ve de hukuki anlamda uğraşacak mıyım avukattı, şuldu buydu gibi??? En önemlisi fatura ablamın üzerine, ablam öğrenmeden bu işi halletmem mümkün mü??
@Mod:Gereksiz ve tartışma çıkaracak mesajlar silinmiştir.
-
Sorunun cevabını bilmiyorum, bilen birileri mutlaka yardımcı olacaktır fakat öğrenmek istediğim konu kaç aydır faturayı ödemediğin ?
-
4 aylık falan bi fatura olması lazım
-
internetten tek edindiğim bilgi, binlerce kişinin bu konu hakkında iptal davası açması, kimseye ihtarname gitmemiş. Sizlerin de bilgisi olsun arkadaşlar, borcunu ödememiş varsa 1 fatura da olsa ödesin yoksa ihtarname falan gelmio direk avukata düşüo :S
-
karatahta gelir şimdi
-
bide borca avukat masrafı bindi
-
Türk Telekoma gittim, oradan avukata düşmüş diyerek vezneye yönlendirdiler, vezne de bi numara verdi buraya adsl numaranı söyle gerekli bilgiyi alırsın dedi, bankaya yatıracaksın parayı dedi, adama sordum peki avukatla falan uğraşacak mıyım diye hayır dedi ama yine de bilen varsa diyerek sormak istedim, henüz verdiği numarayı da arayamadım, işyerindeyim, kara kara düşünmekteyim ..
-
Ttnet Bu Ara Azmış Aynı İhtarname Banada Geldi. 30 gün süre vermiş. Milletin başladılar Canını yakmaya hayrola bakalım belkim olunca ödeyecez Kaçacak halimizmi var dimi ama.
-
şii ayın 28de ki faturayı 1 inde ödesem keserlermi
2. si faiz alırlarmı? :D
-
benim bildigim 3 aydan sonra kesiyolar netini, ama anlamadıgım insan borcunu belirtilen tarihte ödemeyip nasıl haklı olmaya çalışabilir bu nasıl çelişkidir burası neresi :S
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
benim bildigim 3 aydan sonra kesiyolar netini, ama anlamadıgım insan borcunu belirtilen tarihte ödemeyip nasıl haklı olmaya çalışabilir bu nasıl çelişkidir burası neresi :S
-----------------------------Borçlu adam zaten haksızdır hocam. dediğinde haklısın. Sadece Borcunu isterken ekonomik krizinde etkisi altında olan halka eziyet etmeden alabilir diye düşünüyordum. :) Kim isterki neti kesik olsun ayrıca dimi. Para ilk bulunca açtıracam mesela ben. :))