ADSL Borcum Avukata Düşmüş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

ADSL borcum avukata düşmüş, daha önceleri ödemediğimde eve ihtarname gelir öderdim ama bu sefer eve hiçbirşey gelmedi bugün ödemeye gittiğimde faturaları avukata düştüğünü söylediler. Şimdi benim bu bütün borçlarımı ödememimi isteyecekler yoksa taksitlendirme yapacaklar mı ve de hukuki anlamda uğraşacak mıyım avukattı, şuldu buydu gibi??? En önemlisi fatura ablamın üzerine, ablam öğrenmeden bu işi halletmem mümkün mü??

@Mod:Gereksiz ve tartışma çıkaracak mesajlar silinmiştir. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Sorunun cevabını bilmiyorum, bilen birileri mutlaka yardımcı olacaktır fakat öğrenmek istediğim konu kaç aydır faturayı ödemediğin ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    4 aylık falan bi fatura olması lazım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    internetten tek edindiğim bilgi, binlerce kişinin bu konu hakkında iptal davası açması, kimseye ihtarname gitmemiş. Sizlerin de bilgisi olsun arkadaşlar, borcunu ödememiş varsa 1 fatura da olsa ödesin yoksa ihtarname falan gelmio direk avukata düşüo :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    karatahta gelir şimdi

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bide borca avukat masrafı bindi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Türk Telekoma gittim, oradan avukata düşmüş diyerek vezneye yönlendirdiler, vezne de bi numara verdi buraya adsl numaranı söyle gerekli bilgiyi alırsın dedi, bankaya yatıracaksın parayı dedi, adama sordum peki avukatla falan uğraşacak mıyım diye hayır dedi ama yine de bilen varsa diyerek sormak istedim, henüz verdiği numarayı da arayamadım, işyerindeyim, kara kara düşünmekteyim ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Ttnet Bu Ara Azmış Aynı İhtarname Banada Geldi. 30 gün süre vermiş. Milletin başladılar Canını yakmaya hayrola bakalım belkim olunca ödeyecez Kaçacak halimizmi var dimi ama.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şii ayın 28de ki faturayı 1 inde ödesem keserlermi

2. si faiz alırlarmı? :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    benim bildigim 3 aydan sonra kesiyolar netini, ama anlamadıgım insan borcunu belirtilen tarihte ödemeyip nasıl haklı olmaya çalışabilir bu nasıl çelişkidir burası neresi :S

all this pain is an illusion...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim bildigim 3 aydan sonra kesiyolar netini, ama anlamadıgım insan borcunu belirtilen tarihte ödemeyip nasıl haklı olmaya çalışabilir bu nasıl çelişkidir burası neresi :S

-----------------------------

Borçlu adam zaten haksızdır hocam. dediğinde haklısın. Sadece Borcunu isterken ekonomik krizinde etkisi altında olan halka eziyet etmeden alabilir diye düşünüyordum. :) Kim isterki neti kesik olsun ayrıca dimi. Para ilk bulunca açtıracam mesela ben. :)) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 6828 Toplam Mesaj: 23