folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder ADSL Den VDSL Geçiş İçin Dilekçe ?

ADSL Den VDSL Geçiş İçin Dilekçe ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    wordros bunu yazdı

Atakan altyapı ne senin orada. Santrale mesafe ne? 

Hocam altyapım adsl yukarıdan direkten geliyor, yan sokak başında santrale bulunuyor mesefen yaklaşık 400m , vdsl olarak güncellemek istiyorum yada ne yapabilirim çünkü durumu atıyorum.

Farklı iss lerden adresini sorguladığında ne çıkıyor altyapı hocam? ve çevrende farklı 1-2 adresi daha denermisin altyapı kontrolü için.

alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    wordros bunu yazdı

Atakan altyapı ne senin orada. Santrale mesafe ne? 

Hocam altyapım adsl yukarıdan direkten geliyor, yan sokak başında santrale bulunuyor mesefen yaklaşık 400m , vdsl olarak güncellemek istiyorum yada ne yapabilirim çünkü durumu atıyorum.

Farklı iss lerden adresini sorguladığında ne çıkıyor altyapı hocam? ve çevrende farklı 1-2 adresi daha denermisin altyapı kontrolü için.

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

yani hocam ben kendimden örnek vereyim, yıllar oldu ttnet kullanıyorum. adsl den vdsl ye geçtiğimde aradım, ( port olayını hatırlamıyorum ) vdsl paket seçtim ve geçtim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı

yani hocam ben kendimden örnek vereyim, yıllar oldu ttnet kullanıyorum. adsl den vdsl ye geçtiğimde aradım, ( port olayını hatırlamıyorum ) vdsl paket seçtim ve geçtim. 

sanırım öyle olacak hocam , turknet mi sorunsuz yoksa netspeed mi acaba

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

hocam açıkcası o konuda bir şey diyemem. , bizde turknet port yok dedi, zaten aldığım hızda yetiyor şu anki fiyatlardan da uygun alıyorum ( ttnet tahahüttlü ) olduğundan.

ReyiZ tarafından 19/May/23 17:44 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

hocam açıkcası o konuda bir şey diyemem. , bizde turknet port yok dedi, zaten aldığım hızda yetiyor şu anki fiyatlardan da uygun alıyorum ( ttnet tahahüttlü ) olduğundan.

sanırım turktelekom 24 veriyor sadece

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Firma önemli değil. Zamanında dsmart ile papaz oldum, bir tek ana avrat küfretmediğim kalmıştı. Sonra başka bi yere taşındım, baktım herkes dsmart kullanıyor ve çok memnunlar.

Tuttum yine dsmart aldım, yıllarca sorunsuz kullandım.

Altyapı sağlamsa firmanın önemi yok.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

sanırım turktelekom 24 veriyor sadece

hocam hat değerleriniz daha yüksek, 24den yukarı vermeme gibi bir durum olmaması lazım. örneğin bana da en fazla 68mb falan veriyor istesem geçerim ama 35mb alıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Firma önemli değil. Zamanında dsmart ile papaz oldum, bir tek ana avrat küfretmediğim kalmıştı. Sonra başka bi yere taşındım, baktım herkes dsmart kullanıyor ve çok memnunlar.

Tuttum yine dsmart aldım, yıllarca sorunsuz kullandım.

Altyapı sağlamsa firmanın önemi yok.

hocam sokağa gelen kabloyu kestiler çalmak için 7-8 sene önce yamalı duruyor bende suan turknette başvurdum 68mbps diyor hız için hiç olmasa muhattap olabileceğim birileri olur direk turknet şeçtim açıkcası altyapı turktelekom zaten

@ReyiZ

hocam aynen önce ama gelen ekip 24 destekliyor dedi ama 68 görünüyor sistemde başvuru yaptım bakalım çözecez umarım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek

şimdi için değil de ev alırken-kiralarken vdsl mümkünse fiber altyapısı olmasını tercih edin

Toplam Hit: 3527 Toplam Mesaj: 31
vdsk-l