Adsl Faturası Kabarık (Yanlış)
-
umutcan bunu yazdı:
-----------------------------the_impossible bunu yazdı:
-----------------------------
tek çözüm : sınırsız :)
-----------------------------HaRbiden doğru söylüyor Ben gecen ay 130 ödedim bu ayda 89 a.q ben böle işin bi sinirsiza geceyim varya otomatiğe bağliycam ne kadar DivX film varsa alayını indircem
illaki paşam :) bak şimdi saat olmuş gece 12 başladım film indirmeye :) ahanda iniyor 600 MB lik film :).. gece bi ara seyredicem artık :) hemde arsive atıyorum canım sıkıldımmı tekrar açıyor izliyorum :):) -
umutcan bunu yazdı:
-----------------------------HaRbiden doğru söylüyor Ben gecen ay 130 ödedim bu ayda 89 a.q ben böle işin bi sinirsiza geceyim varya otomatiğe bağliycam ne kadar DivX film varsa alayını indircem
-----------------------------nasıl 130 ödüyonuz en fazla 61 ytl olabilirken
edit:
tabi i sınırlı 1 mb için.
-
manyakusta bunu yazdı:
umutcan bunu yazdı:
-----------------------------nasıl 130 ödüyonuz en fazla 61 ytl olabilirken
edit:
tabi i sınırlı 1 mb için.
-----------------------------ben yatırmıyorum faturaları annem yatıryor makbuzlara baktım 07 - 08 i almıslar
al tarihleri ucretleri 30*07*2007 kotayı aşan 2.779 mb toplan borc 62,50
29/08/2007 kotayı aşan 5,088 mb borc 67,25
iki aYLık BorC ulan işten fırsat bulupta basına gecemiyorum gene en fazla parayi ben ödüyorumpazartesi sınırısız yapicam ondan sonra gör bak telekomu nasil sömürcem
-
3 kuruşluk iş yapacaklar onu bile yapamıyorlar..:@
-
lan şeytan diyor git kotasıza geç paşa paşa kullan.. napsam acep ?
-
ADSL İNTERNET ERİŞİMİ TARİFESİ
LİMİTLİ
Hızı* (Kbps)
Kota (GB)
Bağlantı Ücreti**
Aylık Ücret
Limitin Üzerindeki Her MB için Ücret***
1024/256'e kadar
4
29 YTL
29 YTL
0,010 YTL
1024/256'e kadar
6
39 YTL
0,009 YTL
2048/512'e kadar
6
49YTL
0,009 YTL
LİMİTSİZ
Hızı *(Kbps)
Bağlantı Ücreti **
Aylık Ücret
1024/256'e kadar29 YTL
49 YTL
2048/512'e kadar
69 YTL
4096/1024'e kadar
89 YTL
Fiyatlara %18 KDV ve %15 Özel İletişim Vergisi (ÖİV) dahildir.* Belirtilen hızlar Download/Upload hızlarıdır (Örn: 1024/256 Kbps olarak gösterilen paket; Download hızı 1024 Kbps, Upload hızı 256Kbps olan pakettir). Tarifede yer alan hızlar, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
** İsteğe bağlı olarak bağlantı ücretine taksitli uygulama yapılabilmektedir.
Taksitler 12 ay X 3 YTL = 36 YTL olacak şekilde faturaya yansıtılmaktadır.***Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret+kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.
Yani 1024 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez. -
arkadaşlar bence kesinlikle sınırlı kullanmayın . yok kota geçer yok şöle olur,yok kotama bakayim ne kadar olmuş,yok bunu indirmim kotamı aşarım yok şukadar fazla para geldi:) ne uğraşıyonuz ki bak ben en başta sınırsız aldım paşalar gibi download ımı yapıyorum ne var ne yok sömürüyorum :)en güzelide bu bence :) iyi düşünün derim :)
-
BBenimde her ay kotayı aşmadığım halde 35 geliyor. Normalde 29+3 gelmesi gerekmiyor mu?
-
Bence bu telekom sınırsıza teşvik için elinden geleni yapıyor.turbo adsl mesela.mesela kotayı şişiriyor.kim bilir daha neleri var.
-
karsinojen bunu yazdı:
BBenimde her ay kotayı aşmadığım halde 35 geliyor. Normalde 29+3 gelmesi gerekmiyor mu?
-----------------------------29+5 gelmesi gerenk. normalde 34 ediyor ama ibneler hep 34,75 faturalıyorlar. onu da 35 olarak ödüyorsun :S bir yıl böyle :)