Adsl Hat Zayıflaması Hakkında Bilgisi Olan
-
path mode unu fast path olarak ayarlatirsan, ping sürelerin aşağı inecektir.
çağrı merkezinden destek al, biz yapamıyoruz derlerse santral ekiplerine arıza kaydı bırakmak istiyorum. path mode umun fast path olarak düzeltilmesini istiyorum de
-
farlo54 bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar internetimde son 2 haftadır çok yavaşlama var TTNET NETLİMİTSİZ paket kullanırken bu hatla 10-11 Mbps yi testlerde görebiliyordum son 2 haftadır bu hız değerim 6 Mbps zor görmeye başladı taahhüt 3-4 gün önce bitti bizde NETLİMİTSİZ deki kota derdinden kurtulmak için 8LİMİTSİZ'e geçtik taahhüt yapmadan şuan hız testinde aldığım max hız 6,5 Mbps geçiş yapmamız kısaca hiç bir işe yaramadı bu sorunumuz nedendir modemimdeki hat değerlerini kontrol edermisiniz ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için.

Farlo merhabalar, senin tarafinde ve her hangi bir sıkıntı yok sadece downstream 24 bunu 9 çektirmen gerekiyor upstream 15,13 olması gekiyor downstream nekadar yüksek olursa hızın ve hat kaliten okadar düşer müşeri hizmetlerini ara hat değerlerimin düzeltilmesini istiyorum şeklinde söyle eğer iletisim kuramazsan bana özelden yaz yardımcı olurum.
-
teşekkur ederim dediklerinizi yapacam sonuçları buraya yazarım.
Edit: Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım hat değerlerimin düzelmetilmesini istiyorum dedim tamam dediler fakat ciddi bir değişiklik yok değerlerde Past Mode: Fast Path geçirdiler şuan ping eskiye göre daha iyi resimlerde adsl durumu ve hız testi mevcut :)

farlo54 tarafından 18/Haz/13 15:54 tarihinde düzenlenmiştir
-
Diyarbakırdayım.
Alım Hızı Gönderim Hızı SNR Seviyesi:33.6 10.2 db Hat Zayıflaması:3.2 3.4 db Veri Hızı:8192 889 kbps -
yunusdogan bunu yazdı
Diyarbakırdayım.
Alım Hızı Gönderim Hızı SNR Seviyesi:33.6 10.2 db Hat Zayıflaması:3.2 3.4 db Veri Hızı:8192 889 kbps santralin dibindesin la sen :D
santralden uzaksan bu değerleri alman mucize :|