folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl Kota, Adil Kullanım

Adsl Kota, Adil Kullanım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler 8 Mbit netlimitsiz kullanıyorum

Geçen ay TTnet aradı, dediki 16 Gb adil kullanım kotamı aşmışım, Kota aşımı sebebiyle internetim 3 mbite düşebilirmiş. Kotalı üst pakete geçersem benim için daha iyi olacakmış.

Ben de kalsın dedim idare ediyorum hamdolsun fazlasında gözüm yok dedim. Downloada devam ediyorum. yine de çok düşünceliler değil mi, düşünmeleri yeter yani.

Şeyhim arayan genelde ttnet(assistt) değil ttnet'in bayileri. AKN 3mbit'e yükseltildikten sonra saturasyon olmayan noktalarda hız düşümü yapılmamaya başlandı. Hatta kotalı paket kullananların hızı saha dolabı varsa gidebildiği yere kadar yükseliyor.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Ben superonline 20 mbps fiber kullanıyorum. 2 ay öncesine kadar ttnet 16 mbps ye kadar kullanıyordum, ama hala söylüyorum, o ttnete kafam girsin.

İlk aradığımda dediler ki, destekliyor, hiçbir sorun yaşamayacaksınız. İnternetiniz çok hızlı olucak felan. Amk dumun adi yalancıları. Birşey indirirken hızım tam sn 1 mb te çıkarken hemen 100 lere felan düşüyordu, youtube dan video izlenmiyordu. Allah belasını versin abi onların.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

Ben superonline 20 mbps fiber kullanıyorum. 2 ay öncesine kadar ttnet 16 mbps ye kadar kullanıyordum, ama hala söylüyorum, o ttnete kafam girsin.

İlk aradığımda dediler ki, destekliyor, hiçbir sorun yaşamayacaksınız. İnternetiniz çok hızlı olucak felan. Amk dumun adi yalancıları. Birşey indirirken hızım tam sn 1 mb te çıkarken hemen 100 lere felan düşüyordu, youtube dan video izlenmiyordu. Allah belasını versin abi onların.

valla bende ttnet 16 mbit sınırsız paket var. çatır çatır downloading. hız düşümü v.s. yok. AKN yüzünden sadece 1 kez düştü hızım, o ayda ben 100 gbdan fazla dl yapmıştım. normalde 30-60 arası yapıyorum her ay. ortalamam 50 nin üzerinde yani. senin bulunduğun lokasyonla ilgili sıkıntı olmuştur.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

evet beyler konu hort oldu ama bi sorum olcak akk yi aştım torrentte hızım arada 10dkliğine 1megabaytı yi buluyo sonra hoom 400lere düşüyo. ayrıca hız testi yapınca da 8mbit gösteriyo nedir bunun mantığı. bide şu mtu ayarlarından anlayan varmı bazı yerlerde 30sn de bi kontrol ediyo sistem hemen düşürüyo diyo.

paketim netlimitsiz(8e kadar)

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

sen  hala ttnet ha?

edit: @holyone

noname tarafından 26/Ara/12 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
Toplam Hit: 1685 Toplam Mesaj: 16