Adsl Modem Alcam?
-
ya şimdi zoom dicem herkes itiraz etçek yok sorun çıkarıyo falan diye..ama alakası yok 1 senedir kullanıyorum en ufak bi sorun yaşamadım..bende de zoom x4 var kardeş..kesinlikle tavsiye ederim..
-
ya zoomlar genel olrak sorunlu hocam..
yane arada istisnalar cıkabilr ama her zman cok sorun cıkarttıı şikayeti vardır..
AirTies iidr.. annemLern tükanda kullanıolar ama onda da gecen 1 bokLuk oldu ayarlar gtmiş aramışlar aldıkları yeri adamlar her elektirk gttiinde ayarlar bozulr demiş ne iş annamadım .. nese hallettm soradan bn ama her sfernde bozlcakmı acb -
ZyXEL çok kaliteli yaf 1'e bir deişim garantisi var . . .
-
benim önerim de zyxel eğer Wireless ta olsun diyorsan firewall u falan da var da ben daha tam çözemedim :)
-
Abi zoom un sorun çıkardığını bende duydum ben datron alcam bence en uygunu o
http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=2405&IID=19755
burdan bakabilirsiniz fikirlerinizi bekliyorum. -
hacı zoom falan hikaye alacaksan ZyXeL al :))
-
hoja biz zyxel yetkili satış noktasıyız istediğimiz modeli çoğu esnaf getiremezken bizim getirme yetkimiz var ve tüm ürünlerde garanti kapsamına girince birebir değişim var. ama airtis da güzel bide türk mühendisler yapmış galiba. öyle biliyom ondan sempatik geliyo :) bide zyxelin son modellirinde felan mac filter olayı felan var ağdakilerin downloadını kısıtlayabiiliyorsun gibi güzel özellikler var.
-
SpeedTouch 546..aldim,kullandim,sorunsuz bence..
burdan inceleyebilirsin..
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2657&productid=bd60528
Ben 125 milyona almistim,alali epey oldu,sanirim dolar filanda artti,suan ki fiyati 150 milyon filan..
Kaliteli alirim,paraya kiyarim diyorsan tam sana göre..
-
en basta ethernet olsun usb kullanma
zooomların sanırım fazla teknik serviside yokmus trde 2-3 tane galiba o arıza cok yapıomus korumayın modeminizi =))
bende pikatel var memnunum ama daha iiiside var
speedtouch ve zyxel olabilir
ya cok kafan karısmasın al garantili ethernet ;) -
Ya çok pahallı olmasın naptınız siz yaw 150 milyon falan 70 milyon en fazla olsun bence datron gayet iyi herkese yardımları için teşekkür ederim ayrıca.BEN DATRON ALAYIM ENİYİSİ iidir datron ya hem usb hem ethernet ikisini aynı anda kullana bilion mesela ben usb takarım başkasına ethernet bile verebilirim ii ya işt bunu alıyım ben.
THNX TO ALL
Toplam Hit: 3659 Toplam Mesaj: 25