Adsl Modem Tavsiyesi
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
Hans bunu yazdı:
calpazhan bunu yazdı:
Hans bunu yazdı:
quake tw 1974h1 al o zaman hocam ucuz ve saglamdır.
-----------------------------hocam güzel diyonda bu kablosuz ben kablolu arıyorum kablolu bildiğin ucuz ve sağlam yokmu?
-----------------------------Hocam alıcagın kablosuz modemlerin fiyatı zaten bu kadar bu hem kablolu hem kablosuz 4 port var sonradan kablosuz modem alma diye sölüyorum.
-----------------------------tamam hocam sağol modemi arattığında tak kablosuz geliyor insan tedirgin oluyor dediğinmodem bu değilmi hocam
http://www.hepsiburada.com/quake-kablosuz-4-port-adsl22-modemtw1974h1-a2-01-qua-014-00090/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd9758#tablnk
Şimdi alırım elimde patlar diye korkuyorum. Yani bu kabluda oluyor değilmi??? Hala bir tedirginlik var kusura bakma:)
-----------------------------evet hocam o modem kablolu 4 pc baglarsın aynı zamanda kablosuz baglantıda yapabilirsin hocam için rahat olsun.
-
calpazhan bunu yazdı:
ha unutmadan arkadaşlar benim internet hızım sabahları normal ama aksama doğru gittikçe düşüyor dün ikindi zamanlarında int hızı 5KB 'ye düştü birdahada cıkmadı bu modemdendir değilmi. Heryeri araştırdım bir şey çıkmadı ben modemden sanıyorum...
-----------------------------su sorumuda cevap verin bende modemimi almaya gidem bu modemi alıcam quake tw 1974h1...
-
calpazhan bunu yazdı:
ha unutmadan arkadaşlar benim internet hızım sabahları normal ama aksama doğru gittikçe düşüyor dün ikindi zamanlarında int hızı 5KB 'ye düştü birdahada cıkmadı bu modemdendir değilmi. Heryeri araştırdım bir şey çıkmadı ben modemden sanıyorum...
-----------------------------Modemden olmayada bilir adsl hattın santrale uzak olabilir veya hattında parazit olabilir bunuda 444 0 375 i arayarak detaylı bilgi alabilir sorununun adsl hattındanmı yoksa başka bir sebepten mi oldugunu anlarsın.
-
Hans bunu yazdı:
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------Modemden olmayada bilir adsl hattın santrale uzak olabilir veya hattında parazit olabilir bunuda 444 0 375 i arayarak detaylı bilgi alabilir sorununun adsl hattındanmı yoksa başka bir sebepten mi oldugunu anlarsın.
-----------------------------ok sağol kardeşim