ADSL Nereden Alınır?
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------superonline sınırsız 8mbit 2 yıl boyunca 30tl
-----------------------------bende kullanıyorum bunu
-
bende böyle bir tarife göremedim link verebilirmisiniz..
Ayrıca bu post' cevap yazmada sıkıntı oldu destekQtahribat.com mesaj yazıyordum tam sorun halloldu tırstımı nedir velhasıl sorun da şöleydi.
slm
sayın yöneticiAdsl Nereden Alınır konusuna yazmak istedim, siteye üye adı sifremle girmiş olmama rağmen o konuya tıkladığımda giriş yapmamış konuma getiriyor var bir tuhaflık ama anlamadım diğer konulara girdiğimde sıkıntı olmuyor ...saygılarımla :)müridtaekwondo -
Benden sana nasihat olsun kardeşim...
ADSL kullanma.Eğer ki illa internet diyorsan git internet cafeye bütün web sitelerini indir.Sonra gel kendi evinde local hosting yap.Kendi ağında internetin olsun güncel olmasada tabi...sonça adsl den bağsızzın :D:D:D
Tabikide türknet ben çok çokçokçokçok memnunum.8 mbit hızım var ama gece saat 1-2 gibi 14 mbiti görüyorum,bu hız kısa süreliğinede değil gece sürekli böyle..TTNET teyken böyle bi durumla imkanı yok karşılaşmadım tam aksine 6,5- 7 mbite düşerdim.
-
oğlum ben ttnet kullanıyorum öğrenci evinde hazirandan beri kesilme vs olmadı hiç artı olarak 8mbit e kadar ama 12mbit hızında kullandım hep :D bizim adil kota gelmezken 500gb download yapmışken superonline fiber kullanan arkadaşlar 50gb geçince ağlamaya başlardı ama şimdi şu btk sikti attı bizide adil kota gelince mecbur eşeğe değil 3 tekerlekli oyuncak arabaya bindik
-
ttnetden öte köy yok.
16mbite kadar limitsiz tarifem var ilk aldığımda 1200kb/s ile çekiyodum.
önce 800kb/s ye düşürdüler. teşekkürlerimi ilettim kendilerine.
şimdi 110kb/s ile çekiyorum ve sürekli netim kopuyor. sağolsun var olsunlar.
ha bu arada 90 lira fatura veriyorum ayda.
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------metronet varmış galiba bilen varsa bi açıklasın?
-----------------------------metronet, elektrik tesisatı üzerinden veriyor interneti. her nekadar normal densede, elektriğin adsl sinyalini zayıflattığını biliyorum. elektronikçi arkadaşlarda anlarlarlar. adsl 2+ hızı, 2.2 mhz üzerinde çalışıyor. ve indüktif -kapasitif değerleri yüksek. elektrik akımı bunlar üzerinde etki eder ve sinyalin bozulmasına-zayıflamasına neden olur. bence metronet iş değil.