folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl Sınırsız Tarifeme Geçtiğim Ayda İlk Abartılı Faturam !?:S

Adsl Sınırsız Tarifeme Geçtiğim Ayda İlk Abartılı Faturam !?:S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    bende sınırsınz  kullanıyorum  benimde başıma böyle bir sey gelmisti ilk kullndığım zamanlar 64 tl falan ödedim bi kac kere sonra normal 49 tl ye düstü simdi de 2 ay 49 geliyorsa 1 ayda 54 lira geliyor veya biraz daha fazlası sebebini bende bilmiyorum ama sabit 49 ödeyeceğiz diye aldık sınırsızı ama fatura bakımından kotalıdan pek bi farkını göremedim acıkcası.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    yalnız sınırsız tarifeyi bir sonraki aya aktif ediyorlar yani hemen pat diye sınırsıza geçemiyorsun. şubat ayında başvurmuşsan mart'tan itibaren sınırısz kullanmaya başlıyorsun. diye biliyorum

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    ------------------------------

özendirtme şimdi canım çekti bedava interneti  , burda varda biz mi girmiyoruz kardeşim merkez de olsak gene bulamazdım bodrum da yok öyle

=)

-----------------------------

koskoca bodrum lo nasıl olmaz sizin turistler asosyal mi feyboka falan girmiyolar mı cafelerde :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek
    hocam sana yine iyi gelmiş bana 90 tl sadece adsl geldi neymiş efendim daha sınırsız olmadan sınırlı iken kota aşmışım ttnete.....!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Ben ocak ayının sonunda, 4 GB lık kotadan sınırsıza geçtim. Kotayı aşmadan geçiş yapmıştım. Telefon görüşmesi ile sınırsız tarifeye geçtim. Hatta daha sonra sınırsız tarifeye geçilip geçilmediğini kontrol etmek için tekrar aradığımda, "sınırsız tarifeye geçmiş görünüyorsunuz" dediler. Daha ADSL faturası gelmedi, bakalım ne gelecek...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    banada 60 gelmiş amk :D ama kotalıyım :D

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
Toplam Hit: 3220 Toplam Mesaj: 17