ADSL Sorunu
-
Ya arkadaşlar, ADSL' im de kota'm şarı anormal şekilde artıyor.
Hiç bir şey indirmememe rağren ve daha ayın başı olmasına rağmen kota 530 mb civarı olmuş durumda.
Sorunu anlayamadımda. Kafasına göre artıyor, sonra olan bize oluyo.
Acaba sorun nerede. Bileniniz veya anlayanınız varmı??
-
abü makinanda bişeyler oalblrmi mesela trojan yada wireless varsa ondan girebilrler wireless şifreni deigştir ne bilim adsl şifreni deigştir birileri giriyor olaiblir :S:S bid etabi kendini kontrol et bişeyler cekiyonmu felan die
-
Valla bilg. trojan var diyelim ama bu olay yeni değilki onun için trojandan felanda kaynaklanacağını düşünmüyorum.
-
abü wireles varmı ona bak
-
ray52lewis: windows firewall disinda, firewall kur, kuramam nasil olacak deme. en basitinden 'outpost firewall' hem baglantiyi kullanmakta olan programlari gormus olursun, hem de eger bulunamayan bir spyware varsa, onun internet baglantini kullanmasini engellersin hic olmadi bilgisayarinin kapali oldugu zamanlarda kotan yukselmis mi bak.
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------
ray52lewis: windows firewall disinda, firewall kur, kuramam nasil olacak deme. en basitinden 'outpost firewall' hem baglantiyi kullanmakta olan programlari gormus olursun, hem de eger bulunamayan bir spyware varsa, onun internet baglantini kullanmasini engellersin hic olmadi bilgisayarinin kapali oldugu zamanlarda kotan yukselmis mi bak.
-----------------------------hajım ne guzel acıklamıs bak :) bence de bunu yaparak bir kontrol et ve daha sonra karar ver... hatta PC ine ii bir format at sonra kur firewall i... bende de vardı bi ara trojan :D 2 gunde anladım girdigini :) upload 3 GB download 1GB artmıstı 2 gunde :) karsı taraf baya calısmıs benim PC uzerinde yane :)
-
hoca üşeniyosan zone alarmın son versiyonunu indir + bi kaspersky şart ;)
üşenmiyosan temiz bir format herşeyin ilacıdır derim ben
-
ne formati bre coskun once kendi keline ilac bul sen
-
walla netlimiterden şaşma forumda aratırsan en son sürümünü vermiştim netlimiter süperdir tavsiye ederim yani
-
Otomatik updates leri kapalı tut bu 1.
Makinanda Google earth yada benzeri veri akışını doğru yoldan kullanan program varsa sil bu 2.
Herzaman ilk aldığın zaman telekom bu boku yer buda 3
-
yok hoca kota sıfırlanınca her ayın ilk günü haybeye telekom hakikaten kota yiyor inan mıyorsanız deneyin bakın göreceksiniz...