ADSL Tarifelerinde Bu Hafta Değişiklik Olabilir
-
Edit:
---------------------------
Forumda ve msnde doğrumu diye mesajlar alıyorum :) Resmi belge bunlar açıp okuyun aq Doğru tabiki.
TK'dan onay çıkmış.Hadi hayırlısı.Artık gözler Türk Telekom'a çevrildi.
http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/Duyurular.htm
(01.08.2007) Referans Toptan Satış ve Veri Akış Erişimi Tekliflerine İlişkin Kurul Kararı
http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/kamuoyu/24.07.07_2007_DK_10_412.pdf
Türk Telekom'un TK'ya götürdüğü referans teklifi için
Fiyatlar alttaki resmi belgede de yazmaktadır.
http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/kamuoyu/teklifler/TT_Alsat_Refer_Teklifi_01.08.07.pdf
Türk Telekom'un tarifelerde değişiklik yapacağı daha önceden internette yayılmaya başlamıştı.Fakat söyletimi yoksa gerçekmi diye düşünürken tarifelerin Telekomünikasyon Kurumu'nda onay beklediğiyle ilgili haber aldık.Bu haber Türk Telekom yönetim kurulu başkanı Paul Doany tarafındanda birinci ağızdan onaylandı.Tarifeler 1 aya yakındır TK'da onay bekliyor.Hatta btdunyasi yazarı biraz erken davranarak ve 1 temmuz gibi tarih vererek linç girişimine uğramıştı :) Burdan görüyoruzki bu sefer asıl hedefimiz Türk Telekom değil TK olmalı :) Neyse öncelikle tarifeleri hatırlayım.Bu ay olmasada er yada geç eylüle geliyor diye tahmin ediyorum.
Not: TK'da onay bekleyen tarife ile Rekabet Kurulunun Superonline'ı haklı bularak durdurduğu Yaz Kampanyasını karıştırmayınız.
TK'da onay bekleyen tarife;
Haber biraz uzun önemli kısımları buraya yazayım.Devamını okumak isteyen arkadaşlar alttaki linkten ulaşabilirler.
TÜDER yani Tüketici Derneği bugün Kadir Has Üniversitesinde bir toplantı düzenledi. Rekabet Derneği, Sanayi Bakanlığı Tüketiciyi Koruma Müdürlüğü, Rekabet Kurumu, Telekomünikasyon Kurumu, Türk Telekom ve Superonline yetkililerinin katıldığı toplantının en önemli konusu, Rekabet Kurumu tarafından durdurulan "Yaz Fırtınası" kampanyası ve tüketicilerin durumuydu.
Paul Doany:
Biz tarifeyi değiştiriyoruz. Fiyatları düşürdük ama hala onaydan çıkmadı. Bu yeni tarifenin bu hafta içinde çıkabileceğini düşünüyoruz. 1 ağustos itibariyle uygulanabilir. Üstelik bu sefer yeni ve eski müşteri diye ayrım yok. Herkese uygulanıyor.
Haberin devamı ve kaynak: http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=18764
Türk Telekom'un en üst yetkilisince haber doğrulandı.Superonline'da aynı fiyatların onlara yansırsa pürüz çıkartmayacağını belirtti :) TK'dan onay çıkınca 256k limitsizler 1024k'ya yükseltilecek.Haber 1 aydır birçok yerde tartışıldı ve artık kanıtlanmış durumda.Doğrumu değilmi düşünmek yerine artık TK'yı bekliyoruz.Senelerdir kazık yemeye mahkum edilmiş mazlum Türk Telekom ADSL abonelerini sevindirmek için bu haberi vereyim dedim.Saygılar.. -
telekoma kafam girsin =)
-
sevinelim mi sevinmeyelim mi bilmiyorum.Yine bir şeilde; bir filim bir fırıldak oyuna getiriyorlar.:D Neyse bakalım hayırlısı artık.
-
hala 256 ile sürünüoz amk youtubeden video izleyemez oldun ve bu skindrik baglantıya 50ytl verdiim için utanıorum aq
-
umudum yok !
-
FireX seni seviyorum mucx :D
ama telekoma yine kafam girsin, ölümüne girsin. benimde pek umudum yok ama ordakı fıyatlar hep kusuratlı 1024 sınırlı 43 falan yazıyo :S
boktan bi durum
-
Yıllarca Türk Telekom'un zulmünü çektikten sonra kimsenin inanası gelmiyor.Sizede hak veriyorum.Neyse sizimi kıracağız.Her zamanki gibi Telekoma kafamız girsin! :)
Edit:
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------
FireX seni seviyorum mucx :Dama telekoma yine kafam girsin, ölümüne girsin. benimde pek umudum yok ama ordakı fıyatlar hep kusuratlı 1024 sınırlı 43 falan yazıyo :S
boktan bi durum
KDV ile birlikte 49 oluyor.Fakat 1024 49 ;) -
Benim gibisi yok bu ülkde ya 2 mbit kotasız falan acıyorum size :D
-
hayal etmek güzeldir :|
edit
AntiOksidan bunu yazdı:
Benim gibisi yok bu ülkde ya 2 mbit kotasız falan acıyorum size :D
benim de annem telekomda çalışıyor olsa benim de öyle taşaklı bağlantım olur. sus len geveze pileyboy :\ -
la ben kotalıyım ya şimdi.. kotasıza geçiş yapabiliyommmu ?? eğer öyleyse kotasıza geçerim aq
-
Telekom duy sesimi seni çok seviyorum.
Toplam Hit: 4756 Toplam Mesaj: 36