Adsl Ücretlerinde Türkiye Ucuz Ülke (İmiş)
-
ya arkadaşlar dedikleri ülkelerin hiç birisinde kota muhabbeti yok bizde güya ayda 14 € ama o dedikleri olay 4 gb gibi insanın dişinin bile kovuğuna yetmeyen bir kota üstelik yasaklı olan youtube ve vb siteleri hatırlatmak isterim... eğer o siteler açık olsada bu adamlar daha fazla data transferi yapmak zorunda kalsa ellerindeki alt yapı şimdikindende yetersiz olurdu alt yapı geliştireceğiz ayağına o fiyatlar katlardı... ben onu bunu bilmem arkadaş türkiye dünyanın en pahalı internet kullanan ülkeleri arasında... basit bir örnek gidip japonyadaki internet tarifelerinin fiyatlarını araştırın sonra o fiyatları yıllık milli gelire göre denkleyin bakalım kim pahalı kullanıyor kim ucuz kullanıyor...
o anketi yapan şerefli arkadaşlar hiç hesap etmişlermi acaba karşılaştırdıkları ülkelerin milli gelir ortalamalarını... yedi cedlerine sövdürecekler beni...
arkadaşım rica ediyorum birilerinin bizim milletle dalga geçmek için yaptığı sahte işleri paylaşmayalım... sonra sinirlerimiz bozuluyor... elin üç kuruşluk kansızları için günaha giriyoruz sonra...
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
evet Türkiye ucuz kullanıyor ?
Neden gidip çin finlandiya şu bu işimize gelen ülkeleri sayıyoruz hep ?
gel ben baküde 512 lik internete 55 manat yani 110 milyon veriyorum ?
sadece telefon hattı çekme parası bile 150 dolar ?
bunun gibi birsürü ülke var.
Türkiyede olsam yatar kalkar şükrederdim bunları gördükten sonra.
-----------------------------
hoca sonuçta bu tür şeyler Türklerden çıkar :) geri kalmış ülkelerde işte bu kadar pahalı hoca -
konuyu yanlış anlayan arkadaşlar için
Türkiyedeki
benzindeki vergi oranı %63 ve artmaya devam ediyor
cep de %50den fazla olduğunu biliyorum (100 kontur 20ytl ise 7 ytl si gsm e gidiyor)
adsl e bakın aynı şeyler onda da var
KDV zaten %18 bide buna ÖTV yi ekleyin gıda dışı tüketimlerde
türkiye pahalı bir ülke değil vergiler çok. . .
-
onu bunu bilmem gece 11 de gidiyo öğlen 12 de gelio net sanki saati kurmussun gibi :)) müşteri hizmetlerini aradm az önce evet o yönde şikayetler var ilgilenecez diyolar. sie lan dedim içimden :))
-
ah şu havadan sudan vergiler olmasa çok ucuz bir ülkeyiz ama.. ne yaparsın..
-
ne kadar saçma . adam almanyada kaç euro alıyor Türkiyede kaç euro alıyor. ona bakarsan kiraları da çok pahalı :) ben 350 milyon veriyorum bizim akraba Türkiye parasıyla ortalama aylık kirası 2000 liraya geliyor.
öyle hesaplayacaklarına söyle hesaplasınlar bence Türkiyede insanlar internet faturasını ödemek için kaç gün çalışıyor. avrupada internet faturasını ödemek için kaç saat çalışıyor. ondan sonra ucuz pahalı muhabbeti yapsınlar.
birileride bu araştırmayla ucuz internet kullanıyoruz diye seviniyor ya ben onlara üzülüyorum :)
şimdi desem çok sazan var bu memlekette bana küfredecekler o yüzden söylemiyorum :D
-
kotalardan niye bahsetmiyolar peki totoşlar
rezil olucaklar tabi ama bu şekilde hava yapıyolar 1 mb internet 29 milyon diye
-
"Romanya'da aylık DSL ücreti 6, Fransa'da ise 9 avro civarında. Rapora göre, saniyede indirilen megabit ücretleri ele alındığında, Estonya 40 avro ile en pahalı Avrupa ülkesi. Türkiye ise 24 Avrupa ülkesi arasında 9 avro ile en pahalı 8. ülke durumunda. "
Türkiyede 9 avro imiş yani 1mb ın 4gb kotalı olan tarifesinden bahsediyorlar sanırım ayrıca en pahalı 8. ülke ucuz mu oluyor çok komik....
-
:S bu habere bu haberi yazan adam inanabiliyormu acaba
-
ingilterede eve telefon hatti cekerken 150 pound verdim. aylik 20 pound da adsl veriyom
24 mb download 2 mb upload limitsiz
ayni hizmet 40 gb limitli 10 pound :)
8 mblik limitsiz 10 pound
cablo var 35 pound 50 mb bazen 80 mb cikiyor :))
efendim 3g kullaniyom 7.2 mb dunyanin heryerinde nete cikis sagliyor o bedava limitsiz kisa zamanda dokuman hazirliyacam vatana millete hayiri olsun :))