ADSL"De Şok Fiyat 13 Mayıs"Ta !
-
ee dayı şu olayı anlayan bi arkadaş açıklayacak mı.
-
Esnek paketlerde Adil Kullanım adı altında eklenen özel bir madde ile eğer kullanıcı 15 GB veri kullanımını aşarsa hızı otomatik olarak 512 MBit'e düşecek. Bir sonraki ayda ise hızı normale döndürülecek.
öyle iş mi olur bende 8 mbit internet olcak 15 gb den aşağı veri indircem bi s.ttirsin gitsinler en az 100 gb iner 1 ayda
ayrıca santralin doluluğuna göre hız ayarlancakmış öyle şeymi olur garanti yok 5 le indirirse nabıcaz eski 56 k modemler gibi ne saçma şeyler bunlar ya
-
CHIP Online notu: Burada sınırsız tarife aslında sınırsız değil. Türk Telekom burada "adil kullanım sınırı" diye 15 GB sınır getirmiş durumda. Sınırısz tarife kullanıyor olsanız da ay içinde 15 GB'ı geçtiğiniz anda hat hızınız 512 Kbps'ye indiriliyor ve bir sonraki aya kadar böyle kalıyor. Telekom yetkilileri bu sınırlamayı haksız kullanımın önüne geçmek için getirdiklerini açıkladılar.
Of of : ) Gülmekten ölcem şimdi 512 kbps dio ya :))
-
boşuna telekomcu konular açmayın... şerefsiz her zaman şerefsizdir... ben 1 mgbitle bile rahat rahat 20 30 gb indirebilirken sınırsızların genel olarak 15 gb üstündeki downloadlarında yarı yarıya hız düşümü ne demek... ki bunun 2 mgbit i var 4 ü var 8 i var... şerefsizligin daniskasıdır bu ibnelik yapa yapa bi hal oldular lanet olsun bunlara
-
adamı katil eder bunlar (:
-
ben bu tabloda yazan hiçbirşeyi anlamadım. anlayan biri varsa bana anlatsın. yaw şimdi ben 1 mbit sınırsız 49 tl den kullanıyorum ne olacak yani ben 1 ay içinde 15 gb yı geçemiyecekmiyim yoksa mevcut tarife üzerinden mi devam edecem ? nasıl olacak
-
Evet haber doğru çıktı. Tarife netleşti sayılır....
Benim anlamadığım tablonun solundaki "Al-Sat Modeli" sağındaki " Ip Seviyesi Veri Akış Erişimi Modeli"
Yine bir şart koşmuşlar ibneler... Bkz.
(Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince kotasız paketlerde ayda 15 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir. )
Diğer Servis sağlayıcılar ne yaptı acaba?
-
of çok pis şoklardayım. Ne manyak tarifeler eklendi öyle anlatamam...
Kota bitmeden telekom sittin sene olumlu bir imaj çizemez.
-
Telekom bunca zamandır attığı kazıklara saysın.
-
Madem adil kullanım diyor ozaman düşür kotalı kullanıcıların fiyatını hızımızda ne oynama yapıyorsun adilerr..