ADSL"De Sorun Yaşayan?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
İlginç, bir arıza kaydı açtır :|
ewet ewet arıza kaydıyla hemen çözüyolar :|emir sen hıza bakmıyo muydun yaaa bi el atsana resmen 128 kbps yaawww bu :|
-
Ben hız testini bile yapamıyorum. Upload testi sırasında takılı kalıyor. :|
-
s.a. beyler..!!
enteresan bi durum santralinde problem varsa olabilir.!! kaydın kapanmısta olabilir, tekrar kayıt açabilirsin..?? bence bi kontrol et arıza kaydını..!! kasti yapılmış bi durumda olabilir ;)
şunu belirtiyim benim adsl le hiçbir sorunum yok nedense..!! -
benimde hız normal 110 la indiriyorum ama kopup duruyor internet bişeyleri sağlam değil şu adamların
-
black_lord bunu yazdı:
benimde hız normal 110 la indiriyorum ama kopup duruyor internet bişeyleri sağlam değil şu adamların
-----------------------------Evet bende de aynı sorun var :l Baglantı hızında bi sorun yok ,direk baglantıda sorun var.
ComboMax ethernet modem. Adsl ışığı kafasına göre gidip gelio :l
-
Bende sorun yok. Hatta hızlı diyebilirim. Babam üniye gidince kotalıya çevirmiş. Kotalı olunca downloadın tadı bir başka olunca böyle gözüme hızlı gelmiş yanılmışta olabilirim :|
-
TTNET'mi ?
İnterjet mi ?
aman aman benden uzak Allah'a yakın olsun :D
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------black_lord bunu yazdı:
-----------------------------Evet bende de aynı sorun var :l Baglantı hızında bi sorun yok ,direk baglantıda sorun var.
ComboMax ethernet modem. Adsl ışığı kafasına göre gidip gelio :l
-----------------------------seninde en başta bağlanmamazlık yapıyormu hatta bilgisayarı açıp kapayınca bağlanıyor böylemi sende de uyuz etti beni ya