folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Adtech Reklamlarını Kaldırıyorum!

Adtech Reklamlarını Kaldırıyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

onların anasını avradını benimde 0,001 e düşürdüler bende kaldıracam alternatif akıyorum

alper sen reklamı en alta koymuşsun orda görende basmaz zaten windows live messenger lolita oturum açtı tarzında yapsana sağ alt köşeye.

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

benim siteye (kurtlarvadisi.org) 0.4$ veriyo, adsense den banlıymış domain bende mecburiyetten koydum.. aslında adhood kullanmak lazım.. 

birde şöyle düşün hocam adamın silah dükkanı var satıyor, katil silah satın aldın vurdu birini burada silah satan adam diğerinin vebalini mi üstleniyor? adtech in

saçma salak reklamlarına tıklayan zihniyetlerin cezasını bizim çekeceğimizi sanmıyorum.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

onların anasını avradını benimde 0,001 e düşürdüler bende kaldıracam alternatif akıyorum

alper sen reklamı en alta koymuşsun orda görende basmaz zaten windows live messenger lolita oturum açtı tarzında yapsana sağ alt köşeye.

hoca en alta koyuyorumaama günde 25 tık alıyom :) benim asıl kazanç adsenseden

o msn tarzı reklamlar koyup kalitemi düşüremem

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sazanlar atlıyo tabi hocam bu reklam iyisi kötüsü olmaz

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

HighNitro bunu yazdı:

benim siteye (kurtlarvadisi.org) 0.4$ veriyo, adsense den banlıymış domain bende mecburiyetten koydum.. aslında adhood kullanmak lazım.. 

birde şöyle düşün hocam adamın silah dükkanı var satıyor, katil silah satın aldın vurdu birini burada silah satan adam diğerinin vebalini mi üstleniyor? adtech in

saçma salak reklamlarına tıklayan zihniyetlerin cezasını bizim çekeceğimizi sanmıyorum.. 

-----------------------------,

high şöyle bir durum var.. bu kontörcü firma 100 kontör vaad ediyor ama ayda 200 kontör geri alıyor. senin silah reklamı 1 silah verip 2 silah geri mi alıyor?

veya meşhur şifreci diyor msn ve facebook şifrelerini çözüyor diyor ve böyle bir program yok ortada tamamen kontör tuzağı.. bence bu reklamları yayınlamak sahtekarlığa ortak olmaktır.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

adtech kadar serefsizi yok son gün banlıyolar para mara da yollamıyolar ot gibi kalıyosun ortada reklamlarıda full dolandırıcılık üstüne

hepsi burada ay sonu 2-3 gün sayamıyo bazen hemen mail atıyolar su günkü gelirinizi  su güne aktardık gecikmeden dolayı özürdileriz felan..

(:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Adsense olmadı Adhood olmadı Virgul veya Gittigidiyor. Reklamstore'da var ama onu tanımam :)

!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    hocam 0.02 ye adtech in saçma sapan karı kız ayarlama reklamlarını koyacağına cpm gösterimbaşı reklam al diğer firmalardan. daha karlı. yada içeriğin özgünse hiç reklam koyma adsense koy. o yoksa da koyma google seni daha çok sever ozaman

Adsense Gelirli Siteler
Toplam Hit: 3351 Toplam Mesaj: 29