folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Adult Scripti Arıyorum(Ücretli/Ücretsiz)

Adult Scripti Arıyorum(Ücretli/Ücretsiz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

scripti bende yazarım zaten webloader tarzı bota ihtiyacım var, webloaderi paralı parasız hiçbiyerde bulamadım, r10 üyeliğim yok ama üye olan bi arkadaşa webloaderi yazan elemana mesaj attırdım adam sikine takıp cevap bile vermedi

xrumeri soranlar için, xrumer kesinlikle hakkını veren bi alet, projesinde vs kullanıcak olan varsa kiralayabilirim.fakat ben xrumeri seo için almadım, seo konusundada bilgim hiç yok

xrumeri alma amacık zeyrekli nin gaz vermesiyle uploaddan para kazanmaktı ki o iş içinde uygun bi forum listesi bulamadım bende pek ilgilenmedim vs vs bi ton şey. adult yada xrumer konusunda tekliflerinize açığım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

scripti bende yazarım zaten webloader tarzı bota ihtiyacım var, webloaderi paralı parasız hiçbiyerde bulamadım, r10 üyeliğim yok ama üye olan bi arkadaşa webloaderi yazan elemana mesaj attırdım adam sikine takıp cevap bile vermedi

xrumeri soranlar için, xrumer kesinlikle hakkını veren bi alet, projesinde vs kullanıcak olan varsa kiralayabilirim.fakat ben xrumeri seo için almadım, seo konusundada bilgim hiç yok

xrumeri alma amacık zeyrekli nin gaz vermesiyle uploaddan para kazanmaktı ki o iş içinde uygun bi forum listesi bulamadım bende pek ilgilenmedim vs vs bi ton şey. adult yada xrumer konusunda tekliflerinize açığım

Bende temiz webloader var , kendim tarafımdan temizlenmiş , özel seosu yapılmıs , özel tema giydirilmiş vs. Ben parayla bile satmıyorum , senin internette webloader bulma şansın çok düşük. Diğer scriptler de çöp değil ama onlar da temiz değil sonuçta. Eğer bulabilirsen ondan bundan sakın ama sakın paylaşma , kur scriptini kullan.

Toplam Hit: 3298 Toplam Mesaj: 13