Adult Site Kurma Hakkında Birkaç Soru
-
Kafamda birkaç soru var tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
1-)Domain i yurtdışından bi firmadan alıcam ödemeyi paypal ile yapıcam.Gerçek kişisel bilgilerimi ,adresimi ,telefonumu falan vermek istemiyorum, sahte bilgiler vericem domaini alırken adamlar sonradan bana kimlik doğrula falan derlermi acaba forumda okudum godaddy bazı kişilere öyle yapıyomuş sanırım.Yada üyelik onayı için telefona mesaj gönderirler mi?Hangi domain firmasını tercih edeyim?
2-)Hosting i de yurtdışından alıcam arvixe den almayı düşünüyorum kullanan varsa nasıl memnun mu?Aynı şekilde hosting i de sahte bilgilerle alıcam.Sizce sıkıntı cıkar mı sonradan hesabı doğrula falan derler mi?
3)Bilindik adult sitelerin videolarını koyarsam(public agent,bangbros vs.) adamlar telif hakkından dolayı hosting firmasına giderler mi? Video isimlerini değiştirip koysam farkedilmemek açısından mantıklı olur mu?
Özetle domaini ve hostingi yurtdışından alırsam hukuki açıdan sıkıntı olur mu?
-
Sordukların dışındada vk .com üzerinden verileri çeksen blog gibi açsan olmazmı kapandıkça gene açarsın.
-
Tek tek sor cevaplayayım müdür
-
HannibALgan bunu yazdı
Tek tek sor cevaplayayım müdür
Reis sendede dünya üzerindeki her işi yapmış hepsinide batırmış bir imaj var :d
-
skyvalet bunu yazdı
Sordukların dışındada vk .com üzerinden verileri çeksen blog gibi açsan olmazmı kapandıkça gene açarsın.
zaten öyle yapıcam hocam vk.com dan videoları cekicem wordpress te uygun bi tema kullanıcam.
@
HannibALgan hocam tek tek sordum zaten soruları ama 1 tanesine cevap vericem diosan 1.soruya ver o zaman :) -
1 ve 2) Domain ve hostingi yurtdışından al. offshore paypal hesabı oluştur onun üzerinden ödeme yap. Paralarını düzenli ve zamanında aldıkları sürece yabancılar siklemezler. Adultun serbest olduğu Hollanda, Rusya gibi ülkelerden host sağlarsan başın pek ağrımaz. Birde yıllık olarak almak yerine 2-3 veya 5 yıllık kapat domain ve hostingi. Adamla bir defa muhattap ol yani,
3) Eğer ZZ veya BB videoları yayınlayacaksan onlarla ilgili bir kanal açıp ordan yayınlarsan sıkıntı çıkarmazlar. Ama yok ben illa ZZ ve BB videoarı yayınlıcam amk dersen; video adını boyutunu ve kalitesi ile biraz oyna. Muhtemelen biraz hit alır almaz telif haklarından dolayı John Sins'i gönderirler ama denemekte fayda var.
-
Offshore paypal hesabı nasıl oluyor? Bide domain ve host için firma önerebilir misin hocam?
-
Hannibal_King bunu yazdı
Offshore paypal hesabı nasıl oluyor? Bide domain ve host için firma önerebilir misin hocam?
Paypal'a başka bir İsim ve soyisimle hesap açıyorsun. Adres bilgilerini vs başka başka yazıyorsun. Ancak bunun gibi 3-4 tane hesap açıyorsun. Diyelim ki ödemeyi x hesabından yapacaksın. y, z, w gibi hesaplar açacaksın. Y'den Z'ye, Z'den W'ye, W'den de X'e gönderiyorsun. X hesabı ile ödemeni yapıp; Paypal hesabını açtığın hiç bir mail adresini bile açmıyorsun. Haa birde bu işlemleri yaparken sanal bilgisayar kullanmayı da unutmazsın umarım.
Hangi firma dersen; gugıl emmiye selamımı söyleyip ''hollanf adult hosting'' diyerekten veya ''russia adult hosting'' gibi aramalar yapıyorsun. Aramanın gücüne iman ettiğinde kutsal megabitlerle vaftiz edileceksin...
-
anladım hocam saol usb live cd takıp linux üzerindende yapsam olur sanırım dediklerini sanal makina yerine , domain içinde aynısını yapayım değil mi ? Domain olayında tırsıyorum adamlar hesabı doğrula der isim falan fake olunca para boşa gitcek
-
http://www.adulthosting.com burası izin veriyor
-
kullandın mı hocam yada kullanan birini biliomusun nasıldır hizmeti lokasyonuda kanada sanırım öyle yazmıslar