Adultfriend.Xxx İ Yaptırmak İstiyorum
-
Arkadaşlık scriptti v3 ü araştır hocam çok gelişmiş sistemleri var, kameralı sohbet, online chat, bot sistemi v.s
script fiyatı 700 tl civarı bişey cok gelirse 200 e ben bırakırım 50TL ye lisans alırsın. 1renk.com'daki elemanada bunun icin tasarım yaptırırsın giydirmesinide o yapıyor ztn.
-
AsortiC bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlık scriptti v3 ü araştır hocam çok gelişmiş sistemleri var, kameralı sohbet, online chat, bot sistemi v.s
script fiyatı 700 tl civarı bişey cok gelirse 200 e ben bırakırım 50TL ye lisans alırsın. 1renk.com'daki elemanada bunun icin tasarım yaptırırsın giydirmesinide o yapıyor ztn.
-----------------------------hocam herkezde olan scripti kullandıkdan sonra bı anlamı kalıcagını sanmıyorum
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------AsortiC bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlık scriptti v3 ü araştır hocam çok gelişmiş sistemleri var, kameralı sohbet, online chat, bot sistemi v.s
-----------------------------hocam herkezde olan scripti kullandıkdan sonra bı anlamı kalıcagını sanmıyorum
-----------------------------yanlış bi düşünce. potansiyel ziyaretçilerine bakılırsa özellikle kimsenin senin scriptinle ilgilenmeyeceğini sende biliyorsun güzel ve kullanışlı tasarım olduktan sonra sistemin işlevselliği önemli.