folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Adultfriend.Xxx İ Yaptırmak İstiyorum

Adultfriend.Xxx İ Yaptırmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Arkadaşlık scriptti v3 ü araştır hocam çok gelişmiş sistemleri var, kameralı sohbet, online chat, bot sistemi v.s

script fiyatı 700 tl civarı bişey cok gelirse 200 e ben bırakırım 50TL ye lisans alırsın. 1renk.com'daki elemanada bunun icin tasarım yaptırırsın giydirmesinide o yapıyor ztn. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AsortiC bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlık scriptti v3 ü araştır hocam çok gelişmiş sistemleri var, kameralı sohbet, online chat, bot sistemi v.s

script fiyatı 700 tl civarı bişey cok gelirse 200 e ben bırakırım 50TL ye lisans alırsın. 1renk.com'daki elemanada bunun icin tasarım yaptırırsın giydirmesinide o yapıyor ztn. 

hocam herkezde olan scripti kullandıkdan sonra bı anlamı kalıcagını sanmıyorum

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:

AsortiC bunu yazdı:

hocam herkezde olan scripti kullandıkdan sonra bı anlamı kalıcagını sanmıyorum

yanlış bi düşünce. potansiyel ziyaretçilerine bakılırsa özellikle kimsenin senin scriptinle ilgilenmeyeceğini sende biliyorsun güzel ve kullanışlı tasarım olduktan sonra sistemin işlevselliği önemli. 

Toplam Hit: 1989 Toplam Mesaj: 14