Advanced Rar Repair V1.2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

webde dolanırken böyle bi program gördüm umarım işine yarayan cıkar :)

Image

Advanced RAR Repair (ARAR) is a powerful application for repairing corrupt or damaged RAR and SFX archives.

It uses advanced technologies to scan the corrupt or damaged archives and recover your files in them as much as

possible, so to minimize the loss in file corruption.

Here are some key features of "Advanced RAR Repair":

· Support to repair all versions of RAR and SFX archives.
    · Support to recover multi-volume and solid archives.
    · Support to repair RAR and SFX archives on corrupted medias, such as floppy disks, Zip disks, CDROMs, etc.
    · Support to repair a batch of RAR and SFX archives.
    · Support to repair RAR archives as large as 16777216 TB (i.e. 17179869184 GB).
    · Support integration with Windows Explorer, so you can repair a RAR archive with the context menu of Windows

Explorer easily.
    · Support drag & drop operation.
    · Support command line parameters.

Download

#1 http://rapidshare.com/files/101838080/ARAR.smforum.net.rar (1133 KB)

alternatif http://www.megaupload.com/?d=7PCL0AK8

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam en azından ne işe yaradığını yazsaydın bu programın bilen var bilmeyen var :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    bozuk rarları onardığını iddia ediyor program
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ben icind crack dosyasi varmi onu merak ettim.. buarada bu tahribat.. google aramasindan daha net sonuclar veriyor yaw.. :7 hedefe aninda ulasiyorum.. :)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben icind crack dosyasi varmi onu merak ettim.. buarada bu tahribat.. google aramasindan daha net sonuclar veriyor yaw.. :7 hedefe aninda ulasiyorum.. :)
    -----------------------------

cracki 99% içindedir hocam. 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 1037 Toplam Mesaj: 5