Aero Bilet İstanbul İçi Elden Alınık Hesap?
-
S.a Sayın muridler elinde Aero Bilet satılık hesap olan varsa istanbul içi elden alınacaktır.
iletişime geçmek için pm atınız.
-
elden alınacak bişi yok ki,
parayı veriyorsun üyenin şifresini ve mail adresini alıyorsun girip işlem yapıyorsun o kadar.
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------elden alınacak bişi yok ki,
parayı veriyorsun üyenin şifresini ve mail adresini alıyorsun girip işlem yapıyorsun o kadar.
-----------------------------bende bir kaç hesap aldım öyle yaptım malum tanımadığı için güvenmiyor karşıdaki arkadaşlar peki parayı yatıran arkadaşlar nasıl güvenecek ben yatırdım paranın yanma ihtimli vardı ama yanmadı sadece Mx0TBT isimli arkadaş önce hesabı verdi sonra ben parasını yatırdım
yani demek istediğim güvense parayı yatıran daha riskli iş yapıyor nede olsa diğeri bedava almış hesabı
-
şu areo bilete ana konu yapmak lazım ne kadar çok konu açıldı öyle ya
-
evet güven meselesi forumdan bi arkadastan bı hesap aldım ama o ben parayı yatırmadan hesabın bılgılerını dırek verdı saolsun guvendı bende parasını yatırdım onunla geldım ıst ye sımdıde gıtmek ıcın bı hesap arıyorum gelmısken elden dedım sıkıntı olmasın dıe gun ıcınde almayı planlıyorum hesabı olan arkadaslar ya konuya yazsın yada pm ıle ulassın lutfen..
-
UP
-
dost güven konusunda problem varsa konuya ikinci yorumu atan birgaripaskbestesi ile aynı konuda alışveriş yaptım gayet temiz oldu.
-
bu aero bilet hesapları niye satılıyor?
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------bu aero bilet hesapları niye satılıyor?
-----------------------------kendisi kullanmayacak olanlar satıyor işte. yarı fiyatına uçak bileti almış oluyor alanda.
-
hee önceden promosyonlu falan hesaplar ozaman.. çok geri kalmışım ya konudan :)
-
ya ayrı konu açmayalım alan varsa 50 tl den bırakıyorum 100 tl var hesapta