Affter Effect Efektleri Arıyorum?
-
evde kendimce uğraşıyorum şu arada . hazır efekt paketi arıyorum bulamadım açıkçası.
şöyle genişçeşitli efektlerin içinde olduğu bir torent linki atabilecek olan varmı acaba?
-
herogfx.com takıl burada
-
Daniel-Koo bunu yazdı
herogfx.com takıl burada
hocam linklerini letbit yerine turbobit te veren bir site varmı bu tarz ?
-
furkiak bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
herogfx.com takıl burada
hocam linklerini letbit yerine turbobit te veren bir site varmı bu tarz ?
templatep2p var , mega'ya yüklüyolar genelde ama oraya üyelik davetiyeli diye biliyorum.
-
bunlar daha ziyade tamplate olmuyormu? bana işte kandır ateş etmedir patlama vs bu şekilde hazır efektler lazım
-
Daniel-Koo bunu yazdı
herogfx.com takıl burada
burdakileri ticari veya herhangi bir amaçla kullanmak yasal mıdır?sıkıntı çıkarır mı ilerde ?
mt93 tarafından 28/Nis/15 14:10 tarihinde düzenlenmiştir -
küçük bir arşiv yapım kendime after efectte yazı olayını hemen hemen komple çözdüm gibi
geri kalan ıvır zıvır
-
DJ_Alper bunu yazdı
küçük bir arşiv yapım kendime after efectte yazı olayını hemen hemen komple çözdüm gibi
geri kalan ıvır zıvır
Ben yeni öğrenmeye başlıyorum intro için güzel şeyler var herogfx de bunları ae de kendimiz yapabilir miyiz yoksa grafik tasarım bilgisi mi gereklidir hocam
-
mt93 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
geri kalan ıvır zıvır
Ben yeni öğrenmeye başlıyorum intro için güzel şeyler var herogfx de bunları ae de kendimiz yapabilir miyiz yoksa grafik tasarım bilgisi mi gereklidir hocam
gerekmez hacı. intronun proje dosyasını indir, logo yerine logonu koy, yazı yerine istediğin yazıyı yaz render al.
-
mt93 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
geri kalan ıvır zıvır
bende yeni öğreniyorum hocamda uçan kaçan şeyler bana lazım değil reklam yapmak önemli onuda yavaş yavaş yapıyoruz artık :D
-
Buyur:
http://forum.cgpersia.com/plugins-after-effects/
Aslında bu forum kısmı, linkler zaman geçtikçe mortluyor olabilir. Asıl bu forumun cgpeers adında torrent tracker ı var. Onda bu forumda paylaştıkları şeyleri torrent olarak sunuyorlar mis oluyor.
Ayın 1'i ve 14'ü arası üyelikleri açıyorlar kısa bir süreliğine galiba o zaman üye olup istediğin şeyleri çekersin.