Affter Effect Efektleri Arıyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

evde kendimce uğraşıyorum şu arada . hazır efekt paketi arıyorum bulamadım açıkçası.

şöyle genişçeşitli efektlerin içinde olduğu bir torent linki atabilecek olan varmı acaba?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

herogfx.com takıl burada 

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

herogfx.com takıl burada 

hocam linklerini letbit yerine turbobit te veren bir site varmı bu tarz ?

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

herogfx.com takıl burada 

hocam linklerini letbit yerine turbobit te veren bir site varmı bu tarz ?

templatep2p var , mega'ya yüklüyolar genelde ama oraya üyelik davetiyeli diye biliyorum.

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

bunlar daha ziyade tamplate olmuyormu? bana işte kandır ateş etmedir patlama vs bu şekilde hazır efektler lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

herogfx.com takıl burada 

burdakileri  ticari veya herhangi bir amaçla kullanmak yasal mıdır?sıkıntı çıkarır mı ilerde ?

mt93 tarafından 28/Nis/15 14:10 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

küçük bir arşiv yapım kendime after efectte yazı olayını hemen hemen komple çözdüm gibi

geri kalan ıvır zıvır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

küçük bir arşiv yapım kendime after efectte yazı olayını hemen hemen komple çözdüm gibi

geri kalan ıvır zıvır

Ben yeni öğrenmeye başlıyorum intro için güzel şeyler var herogfx de bunları ae de kendimiz yapabilir miyiz yoksa grafik tasarım bilgisi mi gereklidir hocam 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    mt93 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

geri kalan ıvır zıvır

Ben yeni öğrenmeye başlıyorum intro için güzel şeyler var herogfx de bunları ae de kendimiz yapabilir miyiz yoksa grafik tasarım bilgisi mi gereklidir hocam 

gerekmez hacı. intronun proje dosyasını indir, logo yerine logonu koy, yazı yerine istediğin yazıyı yaz render al.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mt93 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

geri kalan ıvır zıvır

bende yeni öğreniyorum hocamda uçan kaçan şeyler bana lazım değil reklam yapmak önemli onuda yavaş yavaş yapıyoruz artık :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Buyur:

http://forum.cgpersia.com/plugins-after-effects/

Aslında bu forum kısmı, linkler zaman geçtikçe mortluyor olabilir. Asıl bu forumun cgpeers adında torrent tracker ı var. Onda bu forumda paylaştıkları şeyleri torrent olarak sunuyorlar mis oluyor.

http://cgpeers.to/

Ayın 1'i ve 14'ü arası üyelikleri açıyorlar kısa bir süreliğine galiba o zaman üye olup istediğin şeyleri çekersin. 

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2047 Toplam Mesaj: 17