Afganistan Da Kadın Olmak Şeriatizm
-
Bunlar nasıl hatun beyenip evleniyor aşık oluyor :/
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------
Şöyle hoca;
Arabistan'da çoklu evliliğin sebebi
Oradaki kadınlar tamamen kapalı oldukları için erkeklerin karşısına sürpriz yumurta olarak çıkıyorlar. Evlenince, örtüyü açınca şansına ne çıkarsa ona katlanmak zorunda kalıyor. Bu yüzden adam istediği gibi bir kadın çıkmayınca, şansını istediği oyuncağı çıkartmak isteyen kinder yumurtacı çocuklar gibi başka kadınlarda arıyor. İstediği gibi birşey çıkana kadar evlenmeye devam ediyor. Örneğin 7 karısı varsa bu adamın 7. karısı güzeldir 1 karısı varsa burdan adamın çok şanslı olduğunu çıkartabiliriz. -
aşk mı bu kelimeyi soylemek bile yasak afganistanda
-
FireX bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
Şöyle hoca;
Arabistan'da çoklu evliliğin sebebi
Oradaki kadınlar tamamen kapalı oldukları için erkeklerin karşısına sürpriz yumurta olarak çıkıyorlar. Evlenince, örtüyü açınca şansına ne çıkarsa ona katlanmak zorunda kalıyor. Bu yüzden adam istediği gibi bir kadın çıkmayınca, şansını istediği oyuncağı çıkartmak isteyen kinder yumurtacı çocuklar gibi başka kadınlarda arıyor. İstediği gibi birşey çıkana kadar evlenmeye devam ediyor. Örneğin 7 karısı varsa bu adamın 7. karısı güzeldir 1 karısı varsa burdan adamın çok şanslı olduğunu çıkartabiliriz.
-----------------------------Yaşanmaz anasını satım boyle yerlerde..
-
arkadaşlar bu konuyu ak parti forumada koydum adamlar hemen sildiler konuyu
-
n2n2 bunu yazdı:
hani olm kadın falan göremedimki ben:D
-----------------------------ahahaahahah aynen :D
-
herkadının kırbaçlanma , alınıp satılma, mal muamelesi görüp dayak yeme özgürlüğü vardır allahsız laikçiler bu "en doğal" hakka saygı göstermezler
-
Laiklik dinsizlik değildir , açık olmalarının en büyük hakları olduğunu savunuyorsan , kapalı olmayı seçmelerine de saygı göstereceksin.
-
çok güzel bir paylaşım.din din diyorlar kadını ne hale getiriyorlar.
-
Çift kişilik saten nevresim takımları...