Afil
-
csr288 bunu yazdı:
-----------------------------
ustam sen neymişsin Bes bir adammışsın
-----------------------------Bu Bes ne ola ki?
-
Gitmek bir stil işidir. ;) Ellerine sağlık Hannibalgan. Kafanın içinde seyehate çıkmış gibi hissetmek güzeldi.
-
NaZi_ bunu yazdı:
Gitmek bir stil işidir. ;) Ellerine sağlık Hannibalgan. Kafanın içinde seyehate çıkmış gibi hissetmek güzeldi.
-----------------------------Benim en sevdiğim ve işte bu cümle benim için dediğim bölüm aşağıda ki;
İyi bir heykeltıraş olmadığımı biliyorum. Kardan adam yapmayı öğrenemedim. Eğer biliyor olsaydım; etten kemikten 79 kiloluk bu hamurdan bir insan çıkartabilirdim.
-
HannibALgan bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------Benim en sevdiğim ve işte bu cümle benim için dediğim bölüm aşağıda ki;
İyi bir heykeltıraş olmadığımı biliyorum. Kardan adam yapmayı öğrenemedim. Eğer biliyor olsaydım; etten kemikten 79 kiloluk bu hamurdan bir insan çıkartabilirdim.
-----------------------------Her paragrafta bir favorim oluştu diyebilirim. Bahsettiğinde bi hayli güzel. Bu benzmetme sanatı kadın tasviri olarakta güzel dururdu.
Bana hayalimdeki kadını sordular, cevap veremedim. Ben bir ahçı değildim ve tariflerde beceriksizdim. Eğer bir ahçı olsaydım, gerçekten iyi bir ahçı, en güzel tarifi hayatım pahasına vermez, kendime saklardım. -
NaZi_ bunu yazdı:
Her paragrafta bir favorim oluştu diyebilirim. Bahsettiğinde bi hayli güzel. Bu benzmetme sanatı kadın tasviri olarakta güzel dururdu.
Bana hayalimdeki kadını sordular, cevap veremedim. Ben bir ahçı değildim ve tariflerde beceriksizdim. Eğer bir ahçı olsaydım, gerçekten iyi bir ahçı, en güzel tarifi hayatım pahasına vermez, kendime saklardım.
-----------------------------Ben şöyle yapardım o tasviri;
Tanrı tek başına sıkılsaydı ve yardımcısı olsaydım; kendi hurimi yaratırdım. Aslında tarif etmek zor ama yinede deneyeyim... yok olmuyor. Ben resmini yaptım ve bu pakete koydum.
Paket açılır ve hatun bir küçük ayna görür. İşlem tamam...