Afiş Taslağı İçin Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
    mangiare bunu yazdı
    erick bunu yazdı
    mangiare bunu yazdı

erick,  teşekkürler hoş şeyler var burada, dediğin gibi xooplate açık ara favori olası cinsten :)

İşin görülsün mürid lafı mı olur. Ben çok ekmeğini yedim xooplate in. psd olmaları da cabası.

camdan cama göz kaçırma olaylarını cok yapıyorum malesef nereye baksak insan ne yapacaz bilmiyorum. iyi şeyler bekliyoruz artık:D

psd'leri görünce zaten istemsiz bi gülümsedim :) ilginç sloganlar çıktı şimdiden arkadaşlardan bakalım. "okuyomuş gibi çek" en çok buna güldüm ya :D

Keşke ben askerden dönene kadar(Haziran2014) istanbulu donatsanız da bi boka benzese toplu taşımalar. Yaz kış fakir saunasında(metrobüs) göz kaçırma zor oluyo:D

Bir var,Bir yok..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mangiare
    mangiare's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı
    mangiare bunu yazdı
    erick bunu yazdı
    mangiare bunu yazdı

erick,  teşekkürler hoş şeyler var burada, dediğin gibi xooplate açık ara favori olası cinsten :)

İşin görülsün mürid lafı mı olur. Ben çok ekmeğini yedim xooplate in. psd olmaları da cabası.

camdan cama göz kaçırma olaylarını cok yapıyorum malesef nereye baksak insan ne yapacaz bilmiyorum. iyi şeyler bekliyoruz artık:D

psd'leri görünce zaten istemsiz bi gülümsedim :) ilginç sloganlar çıktı şimdiden arkadaşlardan bakalım. "okuyomuş gibi çek" en çok buna güldüm ya :D

Keşke ben askerden dönene kadar(Haziran2014) istanbulu donatsanız da bi boka benzese toplu taşımalar. Yaz kış fakir saunasında(metrobüs) göz kaçırma zor oluyo:D

gün gelecek saunamızda bacak bacak üstüne atıp boğaz manzarasıyla göl manzarasıyla kitabımızı okuycaz :D bi ara pembe metrobüsler oalcak sadece kadınlar binecek diyolardı :D:D nolduysa o iş patladı heralde :D

Toplam Hit: 2919 Toplam Mesaj: 13