After Effects - Kafa Patlatma - Klonlama Efekti -1-
-
hocam emeğine sağlık güzel olmuş. İlk izlediğimde birşey anlayımadım bir kaç kere daha izleyince bazı ayrıntılar gözüme çarptı biri duvardaki leke onu biri belirtmiş son saniyede gidiyor :D başka bir unsur ise ses :D orda shotgun kullanıon ama videodaki ses yanılmıyorsam 9mm :D ama burda clonlama efekti üzerinde değerlendirirsek bence başarılı :)
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------
hocam emeğine sağlık güzel olmuş. İlk izlediğimde birşey anlayımadım bir kaç kere daha izleyince bazı ayrıntılar gözüme çarptı biri duvardaki leke onu biri belirtmiş son saniyede gidiyor :D başka bir unsur ise ses :D orda shotgun kullanıon ama videodaki ses yanılmıyorsam 9mm :D ama burda clonlama efekti üzerinde değerlendirirsek bence başarılı :)
-----------------------------evet ses efektim yoktu shotgun die arattım bunu buldum :)
kan biren yok oluyo onuda sonradan farkettim
zaten bunu prova niteliğinde yaptım film çekiyorum hatalarımı görüp daha iyisini yapmak için eleştirilerinizi görim dedim. ses ve kan efekti satın alıcam o zaman daha iyi olacak ins..
perspektif kon usunda ise ae2 kan efektlerini kullandım bilgisayarımda mov. dosyaları ile ilgili bi sorun vardı kan efektleri silinmişti. elimde kalanlar bunlardı öylesine kullandım kamera hareketiyle gözden kaçırırdım ama yapmadım :)
-
Hocam film işleri öyle hazır videolarla olcak iş değil :)
sana tavsiyem C4D + Realflow programlarınıda öğrenmen . ( C4D yerine başka bi 3D modelleme programıda olabilir. ) . -
hocam ders veriyonmu bende boyle seyler yapmak istiyorum. ?
-
Güzel olmuş hacı eline sağlık.
-
slm. yeni üyeyim dolayısıyla konu açamıyorum, buraya yazayım dedim
after effectse bi yerlerden başlamak istiyorum birkaç sorum olucaktı bu konuda
hangi programları kullanmalıyım ve grafikerlik şartmı yoksa kullancağımız programlar grafik(photoshop vs) bilgisi istermi
bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
-
nidafilm bunu yazdı:
Hocam film işleri öyle hazır videolarla olcak iş değil :)
sana tavsiyem C4D + Realflow programlarınıda öğrenmen . ( C4D yerine başka bi 3D modelleme programıda olabilir. ) .
-----------------------------dostum film çekiyorum çekimler 2 yıldır sürüyo çok güzl bi proje var elimde ama acele etmiyorum efekt çalışmalarını uzman olduğumda yapıcm... öss nedeniyle programı ayda yılda 1-2 defa acıyorum işte hiç ders izlemedim sadece 1 tane programın hangi düğmesinin ne işe yaradığını anlatan bi ders izledim.
Kendimi ders verecek nitelikte görmüyorum henuz yolun başındayım..
c4d öğrenecem evet ama üniversiteyi kazandıktan sonra.. iyi bi bilgisayar alıp ders izlemeye ve uygulamaya baslıcam ama acelesi yok. üni daha öncelikli..
eleştirileriniz için saolun
-
amedlihacked bunu yazdı:
TesekkürLer Dostm (:
-----------------------------fazla post kasma dikkat et kendine
-
Explosive bunu yazdı:
amedlihacked bunu yazdı:
TesekkürLer Dostm (:
-----------------------------ne demek istedi bende anlamadım neyse :)
-
Silent_King bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
amedlihacked bunu yazdı:
TesekkürLer Dostm (:
-----------------------------ne demek istedi bende anlamadım neyse :)
-----------------------------emeğe saygı + rep diyorum