After Effects İle Tahribat Jenerik (Kurtlar Vadisi Jenerik)
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------yapacam yapacam :D daha çok çalışıcaam alıcam anahtarını :P
7mb - 1080p
http://rapidshare.com/files/132241722/Comp_1.mov
-----------------------------inş :D
senin gibi 5 adam daha olsa holywood a kafa tutariz :P
-
Hocam benim en çok merak ettiğim olaylar yeşil perde önünde çekim yapılıp sonradan bu perde yerine başka bir arkaplan konuluyor.
Bir de ışın kılıcı yapmayı biliyorsan afterefectsde çok makbule geçer.
-
oy oyy :( ışın kılıcı çook uğraştırıyor ya 10 snye lik yapsan saniyede 25 frameden 250 frame i tek tek düzenliyorsun ya..
ben geçensene biraz yaptım ama yok çok sabır istiyor..
-
zor tabi ışın kılıcı ama çok çok zor değil bence bi ssonraki frame önceki framenin hemen hemen aynisi oluyor zaten ışın da aynı şekilde diğer frameye geçiyor ufak bi değşiklik yapıyorsun 2-3 snlik hop diğer frameye küçük bi düzenleme daha 2-3 sn hop diğer frame 250 frame 3 saniyeden 750 saniye oda 12,5 dakika yapar çok seri bi adam içinki bi frameye 6 sn uğraştığını düşünsen (hayatta uğraşmam o kadar) 25 dk da biiter 10 saniyelik kılıcın)
ha düz kılıç sallıyacaksan tabi onun haricinde bi savaş ortamı yapcaksan patlamalar kıvılcımlar felan çok zor bi 10 dk lık sahne maksimimum 1 saatini alır o da en şaşalısı. çarp 60 la 25 1500 dk da yani 1 günde 10 dklık süper üstü bişey yapabiliyosun süper üstü ama.
ben daha kolay sanıyodum yazıya başlarken o ayrı -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hocam benim en çok merak ettiğim olaylar yeşil perde önünde çekim yapılıp sonradan bu perde yerine başka bir arkaplan konuluyor.
Bir de ışın kılıcı yapmayı biliyorsan afterefectsde çok makbule geçer.
-----------------------------seyhim en kısa ışın kılıcnı anlatayım
yeşil perde muhabbetine benzer bir olayı zaten anlatmıştım
yeşil perde.Niye yeşil.
eski filmlerin kamera arkasina bakarsak mavi perde kullanılırlardi o zaman kameralar en iyi maviyi algiliyor diye düşünülüyordu.
gelişen teknoloji ile bunun mavi değil yeşil olduğunu farketmişler yani color keying muhabbetine yeşil i silmek çok çok daha kolay.
iyi bi kamera bulursam tbt forumlarına bu konuda çok iyi dökümanlar hazirlicam :D