Afyonda Okuyan Müridler
-
benim kardeşimde afyonu kazandı akü coğrafyayı kazandı.
ben kütayhada okudum :) ona afyon çıktı :)
burdaki yorumların linkini vereyimde oda okusun :D varsa başka afyonda yaşayan yazarlarsa sevinirim :)
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
afyona gelenlere pardon gidenlere çok büyük geçmiş olsun diyorum şimdiden :D izmirden giden arkadaş gece hayatı falan varsa sıçtın bilader :D
bişiye ihtiyacınız olursa afyonla ilgili yardımımız dokunur ulaşın...
-----------------------------Yok hocam izmirdeysem izmirin adamı değilim bana ters öyle gece hayatı vs. kıl çadır olsun o bile yeter bana :)
-
Koyde okumak zor biliyorum:) hayırlı olsun
-
2 senem bitti kaldı 3 senem daha..
Hayatının hatasını yapmışsın açıkca söyliyim. Sana verebileceğim en büyük tavsiye; hazırlandığın öss, lys, ygs kitaplarını atma otur sene boyunca çalış tekrardan..
O kadar şehir gezdim babam memur olduğundan. Bu kadar boktan bi yer görmedim. Alınmasın kimse ama halkı halk değil. Üniversitesi üniversite değil. Hocaları kendini ODTÜ, Boğaziçinde sanıyor o derece zorluyorlar öğrencileri. Neymiş efenim eğitim kalitemiz ODTÜ'den üstünmüş. Kimse kusura bakmasın ama siktirsinler.
Makine resim konstrüksiyon okuyan arkadaşlarım vardı yurttan onlar da verilen ödevlerden bıkmış durumdaydı. Bu sene aklım başıma geldi öss'ye girip şehir değiştiricem.Bütünleme denilen şey yok bu okulda. Yaz okulu var tamamen para kazanmak için, afyon halkının geçim kaynağının önemli parçası da öğrenciler... Geçirebilen geçiriyo.. Ev kiraları adam akıllı yerde sanki büyükşehirde oturuyormuşcasına pahalı (sadece öğrenciye pahalı)
Eğer imkanın varsa hiç gelme aileni ikna et dersaneye yazıl.
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------
2 senem bitti kaldı 3 senem daha..
Hayatının hatasını yapmışsın açıkca söyliyim. Sana verebileceğim en büyük tavsiye; hazırlandığın öss, lys, ygs kitaplarını atma otur sene boyunca çalış tekrardan..
O kadar şehir gezdim babam memur olduğundan. Bu kadar boktan bi yer görmedim. Alınmasın kimse ama halkı halk değil. Üniversitesi üniversite değil. Hocaları kendini ODTÜ, Boğaziçinde sanıyor o derece zorluyorlar öğrencileri. Neymiş efenim eğitim kalitemiz ODTÜ'den üstünmüş. Kimse kusura bakmasın ama siktirsinler.
Makine resim konstrüksiyon okuyan arkadaşlarım vardı yurttan onlar da verilen ödevlerden bıkmış durumdaydı. Bu sene aklım başıma geldi öss'ye girip şehir değiştiricem.Bütünleme denilen şey yok bu okulda. Yaz okulu var tamamen para kazanmak için, afyon halkının geçim kaynağının önemli parçası da öğrenciler... Geçirebilen geçiriyo.. Ev kiraları adam akıllı yerde sanki büyükşehirde oturuyormuşcasına pahalı (sadece öğrenciye pahalı)
Eğer imkanın varsa hiç gelme aileni ikna et dersaneye yazıl.
-----------------------------sanki dumlupınarı anlattın :)
ev kiraları, öğrenciye geçirme hobisi, yaz okulu, verilen ödevler-sunumlar....
aynı kütahya :| afyona yolum düşmemişti hiç, iyiki düşmemiş :D aklımızdan geçiyordu arkadaslarla afyona gezmeye gidelim diye :D
-
Kütahya = afyon demiştim :D
iki şehirdede pardon iki köydede okuyan arkadaşlara allah sabır versin