folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Afyonda Üniversitesınde Okuyan Müritler

Afyonda Üniversitesınde Okuyan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Afyon Kocatepe Üniversitesi

>> ülkücü yuvası olduğunu düşünmüyorum hiç öyle birşey duymadım.

>> Türkiye'nin en büyük köyü diyorlarda, ben daha kötü şehirler biliyorum. merkez fena değil, ancak ilçeler için aynı şeyi söyleyemem.

h2run bunu yazdı

üniversite nasil müritler ortamı felan ? gidilecek mekanlar nereler var .. 

>> Üniversitesi iyidir. Besyo da okuyacakmışssın, eskiden besyo şuhut yolundaydı. bu sene ANS(Ahmet Necdet Sezer) Kampüsüne taşındı. Şimdi konum olarak daha iyi bir yerde. 

>> Kalacak yer olarak evler arkadaşlarında dediği gibi yüksek ücretli olabilir ki her şehirde öğrencilere evler daha pahalıya kiralanıyor. Arkadaş afjet demiş biliyosunuz Afyon termal turizmin başkenti, güneş enerjisiyle ısınan su evlere veriliyor böyle bi ısıtma sistemi var ancak her mahallede yok, afjet'in aynı zamanda yüzme havuzu var. Doğalgaz daha yeni yeni gelmeye başladı benim bulunduğum mahallede sistem döşendi ancak daha verilmedi. Genelde kalorifer kullanılıyor ısıtma için.

>> Yurt'da kalmayı düşünüyosan ilk olarak kampüsteki üniyurt'u tavsiye ederim. link vericem ama anasayfasında bi sorun var. http://www.uni-yurt.com/

Kyk'da da kalabilirsin iyidir.

>> Kışlarının soğuk olduğu doğru, kazak falan getirebilirsin bir kaç tane ilk etapta. ancak içlik kullanılabileceğini düşünmüyorum. 17 yıldır Afyonda yaşıyorum bi defa kullanmadım gerek yok.

>> Gidilecek yerlere gelelim.. Afium alışveriş merkezi var. ayrıntılı bilgi için: http://www.afium.com.tr/

Karşısında Özdilek var. Yine denildiği gibi Yeşilyoldaki kafeler var. Esnafı iyidir. Halısahalara gidebilirsin futbol seviyorsan :)

Hamamlar var seversen. Piknik imkanları çok iyi, Devlet parkı, Hıdırlık, Varan Tesisleri, Fuar alanı..

...

aklıma yazacak başka bişey gelmedi.

soruların varsa cevaplayabilirim

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

afyonda okumadım 4 ay iş için kaldım şirket için bulduğum ev meğersem merkezde en canlı sokaktaymış gülyurtun falan olduğu tek canlı mekanda orası zaten yemekleride çok güzel tavsiye ederim 

halk olarak çok bilmiş ve yobazlar çakma ege - trakya karışık şiveleri beni öldürüyodu resmen onun dışında soğuğu harbi soğuk ölümcül derecede şehiri berbat ilçeleri çok güzel köylü halkı cana yakın 14 ilçesindede kaldım hepsinin farklı özellikleri var gezmeni tavsiye ederim

www.yesilgrow.com - Growshop
Toplam Hit: 2492 Toplam Mesaj: 23