Ağ Bağlantısını Kapatmadan İnterneti Nasıl Kapatırım?
-
Dostlar çalıştığım şirkette sunucu üzerinden logo ve gişe programlarını çalıştıran bilgisayarın internet bağlantısını kapatmam gerek bunun için uygulayabileceğim yöntemler önerebilir misiniz? Ağ bağlantısını aktif olarak kullanabilirken internete girememeleri lazım konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
-
ağ gecidini değiştir.
-
mac filtreleme de yapabilirsin
edit: belirlediğin ip adresleri - mac adresleri hariç internete çıkışı engelleyebilirsin .. bir nevi bandwith konfigurasyonu
WebJas tarafından 06/May/13 11:44 tarihinde düzenlenmiştir -
dns sunucusunu değiştirebilirsin.
-
renegadealien bunu yazdı
ağ gecidini değiştir.
denedim ama ne logo nede gişe programı açılmıyor.
-
Maresca bunu yazdı
dns sunucusunu değiştirebilirsin.
bilgisayarı kullanan kişi için düzeltmesi çok kolay bi yöntem olduğundan uygulamadım ama işe yarayan başka bir yöntem bulamazsam mecburen dns ile işe halletmek zorunda kalacam teşekkür ederim.
-
ZeroCooL bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
ağ gecidini değiştir.
modemi switc olarakmı kullanıyorsuz? -
vukuat bunu yazdıZeroCooL bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
ağ gecidini değiştir.
modemi switc olarakmı kullanıyorsuz?Modemden switche, switchden de bilgisayarlara gidiyor.
-
kabloyu kesebilirsin haci :D
elle abidik bir ip verebilirsin. ip geçidini değitirebilirsin. ipv4 ün çentiğini kaldırarak devredışı bırakabilirsin. kablosuz ise şifresini değiştirebilirsin.
-
DHCP kapat her makinaya IP ver sonra internet range kısmından o ipleri çıkar yada ip engelle yada mac engelle olur biter ağa çıkar ama internete çıkmaz
-
modemden telefon kablosunu çıkar
beyin bedava