folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ağ Kablosu Takılı Değil ! Yardımcı Olurmusunuz ?

Ağ Kablosu Takılı Değil ! Yardımcı Olurmusunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

donanımsal bir problem olabilir seninki hacım.Ama durduk yerede olmaz format atacağın anı beklemiş olamaz.Combofix çalıştır bir sonra driveri sil regediti temizle tekrar güncel olmayan driverini kur ne varsa eskilerde var :) olmadı live cd ile bir linux sürümü aç bakim onda da aynı hatayı veriyormu veriyorsa donanımsal bir problem olduğunu anlarız. artık kabloda mı güç bağlantılarında mı yoksa kartta mı orasınıda harici kart kullanarak anlayabilirsin.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

donanımsal bir problem olabilir seninki hacım.Ama durduk yerede olmaz format atacağın anı beklemiş olamaz.Combofix çalıştır bir sonra driveri sil regediti temizle tekrar güncel olmayan driverini kur ne varsa eskilerde var :) olmadı live cd ile bir linux sürümü aç bakim onda da aynı hatayı veriyormu veriyorsa donanımsal bir problem olduğunu anlarız. artık kabloda mı güç bağlantılarında mı yoksa kartta mı orasınıda harici kart kullanarak anlayabilirsin.

10 a yakın driver denedim. (:  3 Kablo denedim. 3 format attım. Modem denedim. ve Nefret ettim :S

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ethernet karti para degil hoca

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

7-19 bunu yazdı:

ethernet karti para degil hoca

sorun ethernet te ise tabi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ethernet cikisi bozulmus olabilir.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL-X
    ReaL-X's avatar
    Erkek

anakarttaki eternet cıkısında sorun vardır.. ek bir eternet kartı takıp denemelisin bence^^

Toplam Hit: 3025 Toplam Mesaj: 17