Ağ Kablosu Takılı Değil ! Yardımcı Olurmusunuz ?
-
donanımsal bir problem olabilir seninki hacım.Ama durduk yerede olmaz format atacağın anı beklemiş olamaz.Combofix çalıştır bir sonra driveri sil regediti temizle tekrar güncel olmayan driverini kur ne varsa eskilerde var :) olmadı live cd ile bir linux sürümü aç bakim onda da aynı hatayı veriyormu veriyorsa donanımsal bir problem olduğunu anlarız. artık kabloda mı güç bağlantılarında mı yoksa kartta mı orasınıda harici kart kullanarak anlayabilirsin.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
donanımsal bir problem olabilir seninki hacım.Ama durduk yerede olmaz format atacağın anı beklemiş olamaz.Combofix çalıştır bir sonra driveri sil regediti temizle tekrar güncel olmayan driverini kur ne varsa eskilerde var :) olmadı live cd ile bir linux sürümü aç bakim onda da aynı hatayı veriyormu veriyorsa donanımsal bir problem olduğunu anlarız. artık kabloda mı güç bağlantılarında mı yoksa kartta mı orasınıda harici kart kullanarak anlayabilirsin.
10 a yakın driver denedim. (: 3 Kablo denedim. 3 format attım. Modem denedim. ve Nefret ettim :S -
ethernet karti para degil hoca
-
7-19 bunu yazdı:
ethernet karti para degil hoca
-----------------------------sorun ethernet te ise tabi
-
ethernet cikisi bozulmus olabilir.
-
anakarttaki eternet cıkısında sorun vardır.. ek bir eternet kartı takıp denemelisin bence^^