Ag Paylaşimina Girmiş Birini Nasil Bulabilirim
-
arakdaşlar ya biri benim wirless giriyo wpa koyuroum laptop ag adresi alınır diyor baglanmiyo şifreyi kadlirimyorum adam oto baglamiş hemen dowload kökune kadar bu adami nasil bulabilirim ya bi bulsam var ya agzini burnu kircam anlatmam nasil sınırlıyım yada buna bir şeyler nasil yapabnilirim bi hal caresi bilen varmi deli etdi herif beni ya
-
dur hoca hele bi rahatla =)))
şifreyi ÂΩ²¼¼³#$ tarzı bir şey yap :|
-
yada öldursem kac yıl yatarım acaba
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------dur hoca hele bi rahatla =)))
şifreyi ÂΩ²¼¼³#$ tarzı bir şey yap :|
-----------------------------wpa ise zaten kıramaz ki...
ama sanırım arkadaş şifreyi değiştiremiyo..
-
ya wpa koyuyorum bu sefer benim laptop sorun yapiyo baglanmiyor ag adresi alınıryor filan diyor bende meşburen kaldiriyorum bu seferde bu adam baglaniyor beni bekliyor işde bende onu öldurmek istiyorum yada annesi ile bi cay icmek istiyorum
-
aga birtane sniffer kur adamın tüm msn yazışmalarını şifrelerini felan topla daha sonra hepsini degiştir.1 kere yap 2 kere yap 3 kere yap format atsın :D ama sen yine yap sonunda kim çıldırıcak:D
-
bilgisayarım > Sağtık Yönet > Sol ağaçdan "paylaşılan klasörler ve dosyalar > Açık dosyalar....
pardon ben başlığa göre yazdım.. eğer senin bilgisayarına bağlanıp bir şeyler kurcalıyorsa yukarıdaki yöntem ile göre bilirsin.. ne açtığını v.s.
-
hocam .. simdi gel pm den bana sana.. dassakli bir sistem yapayim:) wirelessa senden baskasi giremesin girsede .. hicbir bokumu yapamaz:) pm den ulas.. agiz burun kirmakla is olmaz..
-
modemin arayüzüne girip , mac adresi filtreleme yolunu kullanarak . senden başka kimsenin girmesini engelleyebilirsin.(istediğini internete sokar,istediğinin internetine sokarsın :] )
-
Kablosuz ağ adını '' Birdaha bu ağa bağlanırsan ananı sikerim '' diye değiştir. Yeterli olacaktır sanırsam
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------modemin arayüzüne girip , mac adresi filtreleme yolunu kullanarak . senden başka kimsenin girmesini engelleyebilirsin.(istediğini internete sokar,istediğinin internetine sokarsın :] )
-----------------------------aynen(parantez içi hariç).
lol