folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Ag Paylaşimina Girmiş Birini Nasil Bulabilirim

Ag Paylaşimina Girmiş Birini Nasil Bulabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

arakdaşlar ya biri benim wirless giriyo wpa koyuroum laptop ag adresi alınır diyor baglanmiyo şifreyi kadlirimyorum adam oto baglamiş hemen dowload kökune kadar bu adami nasil bulabilirim ya bi bulsam var ya agzini burnu kircam anlatmam nasil sınırlıyım yada buna bir şeyler nasil yapabnilirim bi hal caresi bilen varmi deli etdi herif beni ya

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

dur hoca hele bi rahatla =)))

şifreyi ÂΩ²¼¼³#$ tarzı bir şey yap :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    yada öldursem kac yıl yatarım acaba

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------

dur hoca hele bi rahatla =)))

şifreyi ÂΩ²¼¼³#$ tarzı bir şey yap :|

wpa ise zaten kıramaz ki...

ama sanırım arkadaş şifreyi değiştiremiyo..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    ya wpa koyuyorum bu sefer benim laptop sorun yapiyo baglanmiyor ag adresi alınıryor filan diyor bende meşburen kaldiriyorum bu seferde bu adam baglaniyor beni bekliyor işde bende onu öldurmek istiyorum yada annesi ile bi cay icmek istiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    aga birtane sniffer kur adamın tüm msn yazışmalarını şifrelerini felan topla daha sonra hepsini degiştir.1 kere yap 2 kere yap 3 kere yap format atsın :D ama sen yine yap sonunda kim çıldırıcak:D

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

bilgisayarım > Sağtık Yönet > Sol ağaçdan "paylaşılan klasörler ve dosyalar > Açık dosyalar....

pardon ben başlığa göre yazdım.. eğer senin bilgisayarına bağlanıp bir şeyler kurcalıyorsa yukarıdaki yöntem ile göre bilirsin.. ne açtığını v.s.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hocam .. simdi gel pm den bana sana.. dassakli bir sistem yapayim:) wirelessa senden baskasi giremesin girsede .. hicbir bokumu yapamaz:) pm den ulas.. agiz burun kirmakla is olmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

modemin arayüzüne girip , mac adresi filtreleme   yolunu kullanarak . senden başka kimsenin girmesini engelleyebilirsin.(istediğini internete sokar,istediğinin internetine sokarsın :] ) 

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Kablosuz ağ adını  '' Birdaha bu ağa bağlanırsan ananı sikerim '' diye değiştir. Yeterli olacaktır sanırsam

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

GrN bunu yazdı:

modemin arayüzüne girip , mac adresi filtreleme   yolunu kullanarak . senden başka kimsenin girmesini engelleyebilirsin.(istediğini internete sokar,istediğinin internetine sokarsın :] ) 

aynen(parantez içi hariç).

lol

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
Toplam Hit: 4385 Toplam Mesaj: 13