Ağ Üzerinden Pc Çökertme
-
tugberk de hakli fakat gel gelelim müdürün makinasinda böyle bi sistem olacagını sanmam genelleme yapmiyoruz mesele müdürün makinasi ama konuda farkli yöntemler ele alindikca güzelleşmeye basladi under hocanın yöntemine de bi bakmak gerek eyv. hacılar :)
-
Kankam sen bana bunları neden öğretmedin.... Şimdi çok kalbimi kırdın valla... Kankam dediyse doğrudur... Üstüne hakçı tanımam... Bİ ara benim makineyide kurtarmıştı...
-
Rmk bunu yazdı:
-----------------------------vistada azaltma değil kisitlama görüntüsü vermişler hocam ayarlar sekmesine gömmüşler alayını
lünux o konuda tek :))
port hakkinda da varsayimsal yazdim denedigim birşey degil denenmemiştir.
daha ayrintili bilgi için döküman bölümünden faydalanabilirsiniz
o bölüm zaten bunun için kuruldu dimi ama?
----------------------------------
dilersen bildigin yada eksik gördügün birşey varsa spoof
hemen ekle yada düzelt
mantigini anlayamadiysan :) yapacak pek bişi yok
siz genede porttan önceki yöntemi deneyin o calisiyor hala xp de denedim geçen gün
-----------------------------
@Tugberk zaten açıklamış, portu yönlendiriyorsun ama backdoor olmadan nasıl bağlanacaksın o makineye?, ki sen web tarayıcısıyla bağlanmasını söylüyorsun, web servermi kuracak hocanın makinesine? -- Hoca win98 kullansa 139. portu yönlendirip netbiosdan gir kır dökte o kadar basit değil işte... -
:) güzel yöntemler var.mesajları arkadaşa okutacam.tatil dönüşünde okulda eğlence var demek