Ağdan Bilgisayar Göçertme
-
Arkadaşlar benim okulda 1 ana makine olmak üzere 11 tane bilgisayar var hepsi birbirine bağlı.Ana makineyede ağ ile bağlı.Ben ağ sayesinde o makineyi nasıl göçertebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden sağolun.Ping at demeyin olmaz heralde....
-
denyoyla flood yap
-
hepsine syskey şifresi koy sonuçta 2 side aynı kapıya çıkıyor :)
-
devletin bilgisayarına zarar verince ne geçecek eline??
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------devletin bilgisayarına zarar verince ne geçecek eline??
-----------------------------:P dewlete deilde öğretmenlerine kini olabilir ,aynısı bizdede oluyor =)
-
benim okuldada haftada 9 saat bilgisayar dersim var ve bütün pclere girilen ve ders anlatılan bi program var
Teacher labmıdır nedr..şifrisini buldum :D benim pc ye girilmiyor hiçbi zaman :P kapatıorm :)
-
Ya not veriyor notlarıda Pc'de saklı.Göçertecem hepsi gitsin.Denyoyla flood yapamamda.Virüs felan atsam olmazmı .Ya da nasıl atarım
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
Ya not veriyor notlarıda Pc'de saklı.Göçertecem hepsi gitsin.Denyoyla flood yapamamda.Virüs felan atsam olmazmı .Ya da nasıl atarım
-----------------------------sağlam plan yap
gece tüm okulu ateşe ver
yada hojam de bunda bişi varmış de
flash diske yükle virüsleri :D
-
notlar nası pc de ? e okula girmiştir çoktan ?
-
bari konusu açılmışken NetOp school diye bir program var bu programa neler yapılabilir :)(user oluyo bizim bilgisayarlar teacher ana pc de)
ya da bir şekilde kendimi teacher gibi gösterebilirmiyim böyle milletin ekranına birşeyler yazmalar fln
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sağlam plan yap
gece tüm okulu ateşe ver
yada hojam de bunda bişi varmış de
flash diske yükle virüsleri :D
-----------------------------bak hocam bu adam okula ve öğretmenlere komplo kurmada bir numaradır.
sağlam kaynaktır,heryerde hocalarla ilişkiye girer.
okulu bombalar,okul için tbtden banlanır.
bu adamı tut işine yrayabilir.