Age Of Mythology
-
arkadaşlar age of mythology oyununda odun altın falan filanın yanında böle şimşek gibi bi resim var o neyi ifade ediyo ne yapınca artıyo yani bi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim daha yeni keşfettim oyunu duydum ama hiç oynamamıştım o yüzden yani...
Konuları doğru yere açmaya özen gösterelim, her konuyu genele açmayalım.
-
tapınağa işçi taptır o böle çağ atlayınca çıkan yaratıkların çıktığı binaya ayrıca o yaratıkları çıkarmak için gerekiyo
-
o şimşekler tanrı yücünü temsil ediyor Zeus hariç hepsinde 100 dür Zeus da 200 e kadar çıkar
ne işe yarar?
kale yapımında 10 tane ister
tapınaktan savaşçı yada vb çıkarırken gücüne bağlı olarak 5 10 15 20 24 tane ister
nasıl artar?
hepsinde az az kendi kendine artar ancak hızlı artması için
En üstteki yunan kültürlerinde işçilerini tapınağa tıklatarak tapmalarını sağlayabilirsin bu artış sağlar
mısır kültürlerinde ise kendi heykelleri var onlarin hepsini yaptıktan sora normal bir şekilde artar
bi altındaki odin loki thor da ise savaştıkça ve kendilinden artar örneğin bir ülkeyi yıkmaya giriştiğinde saniyede (rekorum 40şimşek olmuştu :D ) artar
Eposide 2 ile gelen (the titans) en alttaki 3 medeniyette ise kendi kendine artıyor diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıo da olabilirim :D
Age Of Myhology The titans da kapışacak adam arıyorum =)
-
imana gelince artıyor onlar...:)
-
sana şifre verem oyunu bitir :D PANDORAS BOX
-
oyun şu hile ile biter, "ocanada" ve perde kapanır :)
-
o canada şifresi age of 2 de değil miydi hocam ben mi yanlış hatırlıyorum.bi ayı çıkıyodu falan ?
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
o canada şifresi age of 2 de değil miydi hocam ben mi yanlış hatırlıyorum.bi ayı çıkıyodu falan ?
-----------------------------evet ayı çıkıyor titan da ise titanomachi mi ne öle bir şifre ile sınırsız titan çıkarabiliyorsunuz tabiki biz her zaman şifresiz oynadımız için pek gerekli de deil aslında :D loki ile her şekilde alırım anahtarını :D
-
taptır lavukları o güce dikkat et acayip tiplar çıkıor mısırlılarda envai çeşidi var :D ama hepsi güçsüz minatorus baya güçlü öküz kafalı olan
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------sana şifre verem oyunu bitir :D PANDORAS BOX
o nası bi canlıdır gözleri falan acaip :D -
angels_demos bunu yazdı:
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------sana şifre verem oyunu bitir :D PANDORAS BOX
o nası bi canlıdır gözleri falan acaip :D
-----------------------------boss hocam onlar boss :)