folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Age Of Mythology Tarzında Strateji Oyunu Olarak Ne Önerebilirsiniz?

Age Of Mythology Tarzında Strateji Oyunu Olarak Ne Önerebilirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

boşver age of felan Cossacks oyna hastası olucaksın diyorum sana. Cossacks : Back of The War zamunda dan çekebilirsin. istersen upload edebilitem de var fekat önce nette bi araştır hoşuna giderse upload ederim ben :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:
    -----------------------------

boşver age of felan Cossacks oyna hastası olucaksın diyorum sana. Cossacks : Back of The War zamunda dan çekebilirsin. istersen upload edebilitem de var fekat önce nette bi araştır hoşuna giderse upload ederim ben :)

küçükken bi bilgisayarcı abim gelip yüklemişti bilgisayarıma deliler gibi oynuyordum harika bir oyundu ah ah ne günlerdi back to war :)

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

WitchKing bunu yazdı:

interfector bunu yazdı:

küçükken bi bilgisayarcı abim gelip yüklemişti bilgisayarıma deliler gibi oynuyordum harika bir oyundu ah ah ne günlerdi back to war :)

gavurlar hala oynuyo arada gamespy online takılıyorum ukraynalılar var çoğunlukta. hilelerinide ezbere biliyom zaten :D

yarım saate 4 düşman temizlediğimi hatırladım şimdi :D favori ülkem Fransa. atlıları çok sağlamdır. birde 18.yüzyıl binasından çıkan tüfekli bombacı piçler. tabi full geliştirdiğinde. kendine güvenen varsa beklerim oyuna :D ama bu verdiğim taktikler bana sökmez nası engel olacağımı biliyom az sabahlamadık babam ben babamın arkadaşları internet kafede :d hey gidi günler hey. 

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

* cossacks

* red alert & yuri's revenge

* starcraft brood war

*army men

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sLavee
    sLavee's avatar
    Erkek

hocam sana cook eski bir oyunu önericem arada sırada yukler bende oynarım..

Empire earth oyna hilelerine bakma zor moda al 1 haftada bitirirsin belki..

Stronghold crusader serileride güzeldir.

Cossacks yine güzeldir..

Yeni oyunlar düşünüyosan Dota oyna.

Coo_sLavee
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:

WitchKing bunu yazdı:

interfector bunu yazdı:

gavurlar hala oynuyo arada gamespy online takılıyorum ukraynalılar var çoğunlukta. hilelerinide ezbere biliyom zaten :D

yarım saate 4 düşman temizlediğimi hatırladım şimdi :D favori ülkem Fransa. atlıları çok sağlamdır. birde 18.yüzyıl binasından çıkan tüfekli bombacı piçler. tabi full geliştirdiğinde. kendine güvenen varsa beklerim oyuna :D ama bu verdiğim taktikler bana sökmez nası engel olacağımı biliyom az sabahlamadık babam ben babamın arkadaşları internet kafede :d hey gidi günler hey. 

laptopta denedim grafikler sıkıntı bi ecüş bücüş bişiler oluyor oynanmıyor yoksa oynardık.

bu arada bfme 2 varsa gelicek gamerangerdan atalım :)

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

Empire Earth I ve II 

Profesyonel Öküz
Toplam Hit: 4642 Toplam Mesaj: 18