Age Of Serileri
-
-
Yıllar yıllar önce Bi ara 2gblık oyunu 17mb yapana kadar sıkıştırıp yayınlayan yerler vardı. Onu nasıl yapıyordular? Neden artık yok? :)
-
RotKerim bunu yazdı
bu siteden indireceğim AoE2 The Conquerors ile uyumlu Türkçe yama var mı?
Bunu indirirsem ekran görüntüsü sorunlumudur acaba.? Benimki oyuna giriyorum, çıkıyorum, netten birinden aldığım Bat uzantılı bir dosya var ona tıklayarak tekrar giriyorum, böylece ekran güzel oluyor..
Bu arada benimki Türkçe ama yamasını içinden ayıklayabilirsen bir bak istersen.. (vermişim paylaşım linkini önceki mesajlarda.)
ShockMan tarafından 14/Ağu/18 08:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Age of 2 için konusuyorum hd versiyonunu indirin win7 win10 da görüntü problemi oluyor çözümü var ama bazen oluyor bazen olmuyor oyun keyfiniz piç olmasın.
Şahsi önerim steamden alın oynayın pvp atarsınız
-
PanxeR bunu yazdıZiraatci bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Age of Mythology Extended Edition-RELOAD-[rarbg.to]
google a yapıştır indir oyna win10 sorunsuz oynuyorum fakat age of serisinde oyunu piç eden bir papulation limit var 200 , zaten mantıksız şeylerden biri bazı şeyler 2-3-4 birim nufus harcıyor.
http://aom.heavengames.com/cgi-bin/forums/display.cgi?action=ct&f=19,29226,,5
buradan dosyayı indirip orjinalini yedek aldıktan sonra tabi değiştiriyorsun.
ve ardından papulation limit olmayan mis gibi age of unu oynuyorsun.
Abi enpara strateji oyunları cossacks ve red alert te papulation saçmalığı yok.
Bunu yaptim harika oldu limit yok
aynen hocam en iyisi deliriyorum ya age of serisinde limit olayına.
rise of nation da da böyle amk
Yalnız hocam saldırmıyorlar ? Normalde bu limit olayı yokken nefes aldırmıyorlar ama limit şeyini kurdum yok saldirmiyolar
-
BEYLER bu oyunlardan hangisi en kalitelisi? En zevklisi hangisi ? onu indireyim.
-
windows 10 da çalışan generals var mı bildiğiniz ?
internette anlatılan yöntemleri denedim hep yemedi bi türlü
-
yolbulucu bunu yazdı
windows 10 da çalışan generals var mı bildiğiniz ?
internette anlatılan yöntemleri denedim hep yemedi bi türlü
Oynuyordum ben win10 da torrentten indirmiştim , eski tadı tuzu yok idi oynadım bir süre bıraktım
Bulursam tekrar torrenti atarım buraya. -
ShockMan bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
Bunu indirirsem ekran görüntüsü sorunlumudur acaba.? Benimki oyuna giriyorum, çıkıyorum, netten birinden aldığım Bat uzantılı bir dosya var ona tıklayarak tekrar giriyorum, böylece ekran güzel oluyor..
Bu arada benimki Türkçe ama yamasını içinden ayıklayabilirsen bir bak istersen.. (vermişim paylaşım linkini önceki mesajlarda.)
atarsan bizde faydalanalım
-
Varg bunu yazdıShockMan bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
atarsan bizde faydalanalım
Buyur hocam..