Age Of Tarzı Strateji Oyunları
-
Bir ara Age of Empires 3'e sarmıştım sabah 6'ya kadar oynuyordum.Belli bir yerden sonra baydı sildim.O gün bugündür hep Call of tarzı oynadım.Stateji oyunu tavsiyesi olan var mı ? Sims nasıldır ? Bugüne kadar hiç oynamadım, sıkıcı gözüküyor.
-
sims 1-2 gün idare eder.
Stronghold crusader ağırdır , zordur ama aylarca oynarsın.
-
Rise of the nations
Total war serileri
Bunları deniyebilirsin. Sims ilk başladığında sarar ama sonra sıkılırsın. Simcity nin yeni oyunu bok gibi olmuş 4 veya 300 i oynayabilirsin.
Ha ben biraz daha ayrıntılı istiyorum dersen
civilization
Tropico
Anno
serilerine bakabilirsin. Daha kasıntı strateji oyunları var ama türün manyağı değilsen sarmaz.
-
Company of heroes
-
Huerfanos bunu yazdı
sims 1-2 gün idare eder.
Stronghold'a baktımda atari gibi grafikleri var hocam.İndireyim mi ? Değer mi ?
-
Mustafa bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
sims 1-2 gün idare eder.
hocam grafiğe aldanma. kesinlikle indir.
senelerce her canım sıkıldığında açıp oynadığım tek oyun.
-
İngilizcem ortalama üstü ve politikayla uğraşırım dersen
Rulers of Nations ya da Masters of the World aynı oyun sadece 2. dediğim son sürümü.
Ekleme: Company of heroes ve tropico dışında arkadaşların söylediği çoğu oyunla haşır neşir oldum. Age of serisi bilip bu oyunları oynamadıysan strateji oyunları açısından baya eksik kalmışsınız demektir. Aynı zamanda Paradox Entertainment'in tüm harita bazlı oyunlarını öneririm özellikle Victoria serilerinin yeri bende çok ayrıdır.
zgmanco tarafından 29/Nis/14 22:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Huerfanos bunu yazdı
şunu online kapışsak ya :(
-
Mustafa bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
sims 1-2 gün idare eder.
atari mi:@ adamına göre değişmekle beraber en kral strateji oyunlarından birisidir stronghold. crusader güzeldir lakin ben ilk cıkan oyunu daha cok seviyorum ama tabi skirmish modu yok onda o yüzden crusader güzeldir candır.
onun haricinde civilization güzeldir ama turn tabanlı oyun öyle pek age of gibi değil lakin kraldır^^
onun haricinde anno serisini de önerebilirim
-
biraz alakalı değil konuyla ama yav arkadaş hiç mi zamunda da sid meier's civilization v olmaz ya? Bakıyorum hep ölü torrentler
-
cc tiberium war bir diğer alternatifin olabilir yada cc generals zero zh